همبستگی ملی، رمز غلبه بر کرونا
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2144
بازدید دیروز : 52941
بازدید هفته : 134311
بازدید ماه : 187589
بازدید کل : 10579344
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 6 / 12 / 1398

میهمان ناخوانده و لجباز این روزهای کشورمان، ویروسی است که از چین قدم رنجه کرده و نیامده چندین نفر در کشور را به صورت قطعی مبتلا و جان ۱۲ نفر را گرفته است. ویروسی که در سرایت به همگان عجله دارد و صرف رعایت نکات بهداشتی سدی بر ابتلا به آن خواهد بود.

موضوعی که  اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به آن اذعان و با تاکید بر اینکه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا نیازمند عزم ملی و همکاری همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه است، گفت: مردم عزیز با رعایت نکات بهداشتی کمک کنند تا از انتشار و تکثیر این ویروس جلوگیری کنیم.

روزنامه ایران هم به تازگی کمپینی را با عنوان «همه با هم علیه کرونا» راه اندازی کرد که با استقبال چهره های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی  روبه رو شد.

روزنامه ایران هم کمپینی را با عنوان «همه با هم علیه کرونا» راه اندازی کرد که با استقبال چهره های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی  روبه رو شدصاحبنظران و چهره هایی از حوزه های مختلف عنوان کردند این کمپین به ایجاد فرهنگ مراقبت بهداشت فردی و جمعی کمک می کند.

آنها هدف این کمپین را که ایجاد یک همبستگی اجتماعی برای کمک به دولت و دست اندرکاران در مبارزه با کرونا است به فال نیک گرفتند و البته راهکارهایی را هم برای همراهی در این کمپین ارائه دادند.

راهکار ایجاد همبستگی و عزم ملی چیست؟

ایجاد همسبتگی و عزم ملی برای مقابله با ویروس کرونا شرایطی دارد که سید حسن موسوی چلک در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به آن اشاره کرد و گفت: زمانی‌که یک بیماری در سطح جهان شیوع پیدا می‌کند و اپیدمی می‌شود، نوع واکنش‌های مردم نسبت به بیماری با توجه به اطلاعات و شناختی که دارند، متفاوت خواهد بود.

وی ادامه داد: مقابله با کرونا یا هر موضوع مشابهی که در کشوری اتفاق می افتد مستلزم چند چیز است؛ نخست سیاستگذاری درست برای اطلاع رسانی موثر به مردم، دیگری هماهنگی بین بخشی و بین سازمان های مرتبط با این حوزه و در نهایت ارایه اطلاعات شفاف از یک مرجع نزدیک.

سیاستگذاری درست برای اطلاع رسانی موثر به مردم، هماهنگی بین بخشی و بین سازمان های مرتبط با این حوزه و در نهایت ارایه اطلاعات شفاف از یک مرجع نزدیک ایجاد کننده همسبتگی ملی ااین آسیب شناس اجتماعی، با تاکید بر این که اگر همه این موارد وجود داشته باشد اما همراهی مردم با سازمان های مرتبط برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری وجود نداشته نباشد، بدون شک موفقیت آنگونه که باید حاصل نمی شود، خاطرنشان کرد: برای شکل گیری این همکاری، ارائه اطلاعات درست تاثیر گذار خواهد بود.

موسوی چلک ادامه داد: معتقدم یکی از مهمترین دلایل موفقیت در چین همکاری و همراهی مردم با مسئولان در این حوزه بود. در عین حالی که میزان کشندگی این ویروس کمتر از آنفلوآنزا است اما چون سرعت سرایت و انتقال آن بیشتر است بدون شک مردم در این بخش باید همراهی کنند.

توجه کنیم که مرگ برای همسایه نیست

این آسیب شناس در بخشی دیگر از این گفت وگو، ایجاد این باور در میان مردم که مرگ فقط برای همسایه نیست و در کمین همه افراد نشسته است را از دیگر راهکارهای ایجاد همبستگی عنوان کرد و اظهار داشت: موفقیت مقابله با کرونا در کشور ما هم در گرو همراهی مردم و بودن آنان در کنار مسئولان است که آن هم مستلزم داشتن اطلاعات درست است.

وی افزود: با اطلاعات درست می توان این باور را در میان عامه مردم ایجاد کرد که مرگ فقط برای همسایه نیست و اینطور نیست که کسی فکر کند به ویروس کرونا مبتلا نمی شود در حالی که بر اساس شواهد حتی پزشکان را هم تهدید کرده است.

وی یادآور شد: با غالب شدن این باور، دست در دست هم می توان کمک کرد تا دوران بحران و گذار را با نگرانی کمتر طی کرد. ضمن این که نباید فراموش کرد داشتن اطلاعات درست و عمل کردن به آن ها در جهت پیشگیری، بهترین نقطه قوت برای مردم می تواند باشد بگونه ای که امنیت روانی آنان تهدید نشود.

این آسیب شناس متذکر شد: اگر این پذیرش که مر گ برای همسایه نیست شکل گیرد هیچ کدام از رفتارها اعم از عدم استفاده از نکات بهداشتی و ایمنی را شاهد نخواهیم بود و حداکثر راههای پیشگیری را در پیش می گیریم تا آسیب کمتری شامل حال ما و مردم شود.

ضرورت اطلاع رسانی اخبار قابل وثوق

موسوی چلک با گلایه از وزارت بهداشت مبنی بر این که دو ماه را برای دادن اطلاعات درست از دست داده و می توانست از زمانی که این بیماری در چین شایع شد اطلاع رسانی را انجام دهد، تاکید کرد: من به عنوان یک شهروند انتظار داشتم که اطلاعات این بیماری را قبل از تایید ورود کرونا به ایران در شبکه‌های اجتماعی، از مرجع رسمی همچون وزارت بهداشت بشنوم. اما باز هم مرجع رسمی وزارت بهداشت است و باید به آن اعتماد کنیم و براساس اطلاعات مرجع رسمی رفتارها را مدیریت و اخباری هم که در فضای مجازی منتشر می کنیم از مرجع رسمی باشد.

مرجع رسمی وزارت بهداشت است و باید به آن اعتماد کنیم و براساس اطلاعات مرجع رسمی رفتارها را مدیریت و اخباری هم که در فضای مجازی منتشر می کنیم از مرجع رسمی باشدوی توضیح داد: چرا که انتشار اخبار متناقص در فضای مجازی، خود باعث سردرگمی و استرس می شود. دلیل انتشار اینگونه اخبار جعلی هم بی اطلاعی عموم مردم از اخبار قابل وثوق است که با خواندن و شنیدن هر نوع اخباری بلافاصله در فضای مجازی نشر می دهند.

موسوی چلک تاکید کرد: مسئولان با شفاف‌سازی‌ و برخورد صادقانه در اطلاع‌رسانی، می توانند زمینه‌های اعتماد و همبستگی جامعه برای مبارزه و مقابله با ویروس کرونا را به‌وجود آورد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی