راهکارهای حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی
صرف نظر از وظایف پلیس، دولت و ارگانهای اجتماعی، هر یک از افراد نیز به لحاظ ضرورت پیشگیری باید در هر شرایطی اقدام به حفظ حریم شخصی خود نمایند. مهمترین اقدامات در راستای حفظ حریم شخصی در فضای مجازی شامل موارد زیر است؛
-افزایش آگاهی: کاربران و خانوادهها باید سعی نمایند در حد ممکن اطلاعات خود را در خصوص تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی افزایش دهند.
-دقت و تأمل قبل از بارگذاری اطلاعات و یا تصاویر در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی: دقت داشته باشید که بارگذاری هرگونه عکس شخصی در هر گروه یا صفحه خصوصی میتواند منجر به پخش آن در کل فضای مجازی گردد.
-انتخاب گذرواژه مناسب: سعی کنید از گذرواژهها یا همان پسورد مناسب، ترکیبی و پیچیده که حداقل 10 کاراکتر شامل حرف بزرگ، حرف کوچک، عدد و علامت باشد استفاده کنید.
-آنتی ویروس: از آنتی ویروسهای مطمئن، اصلی و بروز استفاده نمایید.
-رمزگذاری دادهها: در صورتی که دادههای مهم مانند عکسهای خصوصی و یا اطلاعات بانکی دارید میتوانید با استفاده از ابزارهای مختلف مانند bitlocker، winrar و ... آنها را فشرده و قفل کنید.
-نصب نرمافزار از سایتهای معتبر: نرمافزارها را از سایتها و برنامکهای معتبر مانند درسا بازار که اعتبار آنها مورد تأیید است، دانلود نمایید. همچنین در نصب این نرمافزارها سطح دسترسیهایی که برای شروع به کار نیاز دارند را بررسی کنید.
-بهکارگیری برنامههای ضد جاسوسی: جاسوس افزارها در پی جمعآوری اطلاعات رایانه یا موبایل شما میباشند که ممکن است خودشان را در یک نرمافزار محبوب مانند تلگرام مخفی نمایند. برای مقابله با جاسوسافزارها که امروزه در فضای مجازی همهگیر شدهاند، نصب برنامههای ضد جاسوسی بسیار ضروری است.
-تنظیمات امنیتی تلفن همراه و رایانه: هر ابزاری دارای تنظیماتی است که اگر درست انجام نشود امکان سودجویی را برای کلاهبرداران فراهم میکند. remote desktop از جمله این تنظیمات است.
-تهیه نسخه پشتيبان: برای اطمینان از اینکه اطلاعات شما در امنیت میباشد، بهتر است از تمام دادههای خود پشتیبان تهیه کرده و آن را در فضایی مستقل مانند یک حافظه یا رایانه جداگانه ذخیره نمایید.
-آموزش به کودکان: با توجه به اینکه در حال حاضر کودکان بیشتر متمایل به بازیهای آنلاین میباشند و ممکن است در این حین طعمه افراد سودجو گردند، لازم است که به طور کامل آموزش ببینند. علاوه بر این میتوان اقدام به تعیین قوانین خاصی برای آنها نمود تا بدانند که هرگز نباید اطلاعات و عکسهای شخصی خود را در فضای مجازی منتشر کنند.
-برای آنلاین بودن خود محدودیت تعیین نمایید: نیازی نیست همیشه آنلاین باشید. برای خود و فرزندانتان وقت خاص و محدودی برای برخط بودن تعیین نمایید.
-وبگردی با هدف: وبگردی بیهدف علاوه بر آسیبهایی که دارد، ممکن است شما را به سمت افراد سودجو و پلیس هدایت نماید. در فضای مجازی با هدف باشید.
-استفاده از دیواره آتش: پیکربندی فایروال خود را به دقت انجام دهید تا از نفوذ به رایانهتان جلوگیری شود.
-لینکهای مبهم: به هیچ وجه در شبکههای اجتماعی، چترومها و ... روی لینکهایی که از آنها مطمئن نیستید کلیک نکنید.
-ایمیلهای ناشناس: سعی کنید ایمیلهای ناشناس را باز نکرده و همچنین لینکهای درون آن را باز نکنید.
-از پر کردن فرمهایی که از شما اطلاعات مهم و شخصی میخواهند پرهیز کنید.
جمعبندی:
۷۸ درصد سارقین و مجرمین سایبری اطلاعات مربوط به قربانیان خود را از طریق جمعآوری اطلاعات شخصی آنها که قبلاً منتشر کردهاند، به دست میآورند، پس مراقبت از حریم خصوصی و حفظ اسرار و اطلاعات مهم با ارزش به ما کمک میکند تا گرفتار مجرمین و تبهکاران سایبری نشویم و بتوانیم از این فضا و محیط به صورت امن و سالم استفاده کنیم.
افزایش مهارت، آگاهی، خودکنترلی و مراقبت از رفتارهای اینترنتی میتوانند بخش زیادی از تهدیدات موجود علیه حریم خصوصی ما را خنثی کند.
تهیهشده در گروه محتوایی درسا- علیمحمد رجبی
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: فضای مجازی
اعتیاد به اینترنت چه بلایی سر خانوادهها میآورد؟!
اگر شما هم بیننده سریال «محله گل و بلبل 3» بوده اید، حتماً دیده اید که اعتیاد به فضای مجازی ممکن است چه بلایی سر ما بیاورد! درست مثل امید جهان که تبلت به دستش چسبیده بود، احساس میکنیم که دستهای ما هم به گوشی چسبیده است! در حقیقت آن قدر به فضای مجازی میچسبیم، که از یک جایی به بعد فضای مجازی ما را رها نمی کند. این خطر در مورد همه آدمها هست و صرفاً بزرگترها نیستند. تصور کنید اگر یک کودک یا نوجوان، به تبلتش معتاد بشود، سبک زندگیاش به طرز ناامیدکنندهای تغییر میکند. اعتیاد به اینترنت میتواند از یک دانشآموز درسخوان و رتبه اول، یک حسن کچل تنبل و بیعار بسازد! و نقشه چیدن سیبها تا دم در حمام را باید اجرا کنیم!
"نداشتن هدف"، دلیل اصلی اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی
اولین دلیلی که به اینترنت معتاد میشویم این است که برای فعالیت در اینترنت، زمانی تعیین نمی کنیم! و شاید اساساً برای استفاده از اینترنت، هدفی نداریم. صرفاً میرویم که پستها و مطالبی که در اینترنت هستند، ما را سرگرم کنند. هر طور شده سعی میکنیم که فقط چند دقیقه در فضای مجازی بچرخیم و بعد به کارهایمان برسیم. چند دقیقه، تبدیل به چند ساعت میشود. و این چند ساعتها، مدام تکرار میشود تا جایی که چشم باز میکنیم و میبینیم که تمام وقت خالی روزهایمان را فضای مجازی هدر داده است. وقتهایی که میتوانستیم به کارهای مفیدتری بپردازیم. حتی اگر قرار نبود کاری انجام بدهیم، میتوانستیم سرگرمیهای بسیار مفیدتری داشته باشیم و از فضای مجازی هم استفاده کرده باشیم.
"توهم دانش"؛ خطری که باید مراقب آن بود
مطالعه کردن، یکی از سرگرمی هایی است که ما فراموش میکنیم. بیشتر وقتی که در فضای مجازی میگذاریم، احتمالاً خواندن مطالب کوتاهی است که به عنوان کپشن یا مطالب کوتاه در شبکه های اجتماعی منتشر شده اند. خیلی کم پیش میآید که حتی سری به سایت های معتبر بزنیم و یک مطلب طولانی را مطالعه کنیم.
دلیلی که این باعث میشود فضای مجازی ما را به بیراهه ببرد نیز همین است. تصور میکنیم با خواندن یک مطلب کوتاه، یک ویدیوی یک یا چند دقیقه ای، دنبال کردن یک صفحه آموزشی یا خواندن مطالب کوتاه و ناقص، میتوانیم دانش کاملی از یک موضوع به دست بیاوریم. در حالی که اینها، فقط توهمی از دانش هستند.
مطالب آموزشی کوتاهی که در شبکه های اجتماعی میخوانیم، صرفاً مسیر را برای ما روشن میکند. برای این که دانش بهتری به دست بیاوریم، باید سراغ مطالعه کتاب های مناسب و مطالب طولانی تر باشیم.
استفاده از برنامکهای آموزشی؛ راه حل جایگزین برای کودکان
کم کم باید به دنبال جایگزینی مناسب برای شبکه های اجتماعی باشیم. مخصوصاً برای کودکان، گشت و گذار در شبکههای اجتماعی، میتواند باعث مواجه شدن با خطراتی بشود که آمادگیاش را ندارند. برای کودک این خطرات، چندان شناخته شده نیستند. اما در صورتی که به استفاده از فضای مجازی علاقه دارند، استفاده از برنامک های مخصوص به خودشان، راه حل جایگزین است.
درسابازار، به کودکان این فرصت را می دهد که برنامک های مرتبط با خودشان را پیدا و دانلود کنند. به احتمال خیلی زیاد کودکان از گوشی های اندروید استفاده می کنند و درسابازار هم یک بازار مخصوص برنامک های اندرویدی است.
دسته بندی های درسابازار به گونه ای است که هر کودک یا نوجوانی با هر سلیقه ای می تواند برنامک مورد علاقه اش را پیدا کند. این دسته بندی ها شامل «داستان صوتی»، «کارتون های جذاب روز»، «برنامک های آموزشی» و... بازی های سرگرم کننده و آموزنده است.
مصطفی مردانی
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: فضای مجازی
هوا را از من بگیر، اینترنت را نه! | معضلی مهم به نام اعتیاد به اینترنت
اگر تا دیروز فقط بزرگترها مخاطب فضای مجازی بوده اند، این روزها نوجوانان و حتی کودکان هم علاقه دارند که از اینترنت استفاده کنند. از آن جایی که فضای مجازی فواید و مزایای بسیاری دارد، این میزان علاقه چندان بی دلیل نیست. اما هر از گاهی، بعضی از اتفاقات و ماجراهای دردناک فضای مجازی، نگاههای منفی را نسبت به این فضا افزایش میدهد. در این گونه موارد، والدین نمیدانند که به مزایای فضای مجازی نگاه کنند یا به خطراتش؟ و اگر قرار است کودک یا نوجوان آنها هم از این فضا استفاده کند، چه طور آن را مدیریت و راهنمایی کنند. همه این سوالات، باعث میشود که ترس والدین پابرجا بماند تا جایی که حتی خودشان هم استفاده از اینترنت را محدود میکنند. اما واقعاً فضای مجازی این قدر ترسناک است؟
افزایش استفاده روزمره از اینترنت و فواید بالایی که دارد، باعث شده است که کمتر به نوع استفادهمان از فضای مجازی فکر کنیم. گاهی این قدر نسبت به فواید این فضا اغراق میشود که دل کندن از گوشی و تبلت و لپتاپ سخت میشود. هر لحظه دوست داریم که به این فضا متصل باشیم. جوری به این فضا اعتیاد پیدا میکنیم که انگار اگر اینترنتمان قطع بشود، نفسمان هم قطع میشود! اینترنت مفید و موثر است، بسیاری از کارهای ما را جلو میاندازد، انجام خیلی از کارهای روزانه را سریع تر میکند، اما نباید یادمان برود، اینترنت هم مثل هر چیز دیگری، یک ابزار است. قرار نیست همه چیز باشد.
اعتباد به اینترنت به کودک و نوجوان منتقل میشود
نگاه کودک و نوجوان به والدینش است. وقتی میبیند که پدر یا مادرش یا هر دو، ساعتهای زیادی را غرق در گوشی یا لپتاپ خود هستند، دوست دارند از این رفتار تقلید کنند. این که شما چه طور از این ابزار استفاده میکنید برای آنها مهم نیست. کودکان و نوجوانان فقط رفتار شما را تقلید میکنند، آن هم به شیوه خودشان.
شاید شما فقط در حال ارتباط با دوستان و اقوام خود هستید، در حال استفاده از یک برنامه مفید آموزشی هستید، اما کودک و نوجوان این رفتار شما را نمیبیند. او فقط محرومیتش را از والدینش میبیند. این رفتار، به او هم منتقل میشود و تلاش میکند که همان رفتار را برای تلافی کردن این محرومیت، تکرار کند.
ساعت بدون اینترنت داشته باشیم!
یکی از بهترین راهکارهایی که میتواند به افزایش تعامل بین والدین و فرزندان منجر بشود، ساعاتی است که همه دور همدیگر جمع میشوند. قدیمترها همه خانواده سر سفره شام جمع میشدند و با هم صحبت میکردند. یا حداقل زمانی را برای دور هم بودن خودشان تعیین میکردند. اما با گذشت نسلها، کم کم این رسم قدیمی کمرنگ شده و فاصله بین والدین و فرزندان نیز بیشتر شده است. گاهی شده که حتی سر میز شام هم، دست از اینترنت برنمیداریم و سرمان توی گوشی است.
می توانیم ساعتی را بدون فضای مجازی تعیین کنیم. که شامل شام خوردن، بازی کردن، و تعامل با همدیگر باشد. مشکلات زیادی هستند که با صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن بین اعضای خانواده حل میشود. بخشی از این مشکلات هم میتواند به فضای مجازی مرتبط باشد. اما بهتر است در این مدت، از سرگرمیهای دیگری مثل کتاب خواندن دورهمی، بازیهای دسته جمعی و... استفاده کنیم که باعث بهبود رابطهها در خانوادهها میشود.
صمیمیت بین والدین و فرزندان باعث میشود که آسیبهای بیرونی کمتری به آنها وارد شود و مشکلاتشان را با پدر و مادرهایشان مطرح کنند. مطرح شدن مشکلات باعث میشود که آسیبها لحظه به لحظه کمتر شود.
محتوای مفید را به کودکانتان معرفی کنید
ابزارهای مفیدی وجود دارند که خیال پدر و مادرها را تا حدی راحت میکند. یکی از این ابزارها، دنیای درسا است. دنیای درسا، یک برنامک محافظتی اندرویدی است که روی گوشی پدر و مادرها نصب میشود. پدر و مادرها میتوانند دنیای درسا را فعال کنند و بعد آن را دست کودکشان بدهند.
با فعال شدن دنیای درسا، برنامکهای مجاز کودکان را باز میگذارید و بقیه خود به خود بسته میمانند. مدت زمان استفاده کودک از فضای مجازی را تعیین میکنید (حداکثر دو ساعت) و بعد گوشی را در اختیار آنان قرار میدهید. این برنامک کمک میکند که رفتارهای خطرناک دیگر کاربران، آسیب کمتری به کودک بزند و والدین نیز در جریان خطرات احتمالی آنها قرار بگیرند. برای دریافت و نصب دنیای درسا کافی است، عدد 84 را به 3003 پیامک کنید یا از طریق لینک زیر آن را دانلود نمایید.
دنیای درسا
تولید محتوای درسا. مصطفی مردانی
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: فضای مجازی
روزی دو ساعت استفاده از اینترنت کافی است!
همیشه در مورد اعتیاد به اینترنت صحبت میکنیم! اما هیچ وقت نمیدانیم چند ساعت از اینترنت استفاده کنیم، معتاد به حساب میآییم!؟ البته که اعتیاد به اینترنت، نشانههای خودش را دارد. ترس از آنلاین نبودن، ترس از این که نکند کسی با ما کاری داشته باشد و با خبر نشده باشیم! نکند اتفاقی افتاده و به خاطر نگاه نکردن به گوشی، بلایی سر کسی آمده باشد! در این مقاله، راهکارهایی را یاد میگیریم که مدت زمان استفاده مان از اینترنت را کاهش بدهیم، بدون این که آب از آب تکان بخورد! فقط کافی است یاد بگیریم همان قدر که کارهایمان را ساده تر کند، کافی است! قرار نیست همه ابعاد زندگیمان را در بر بگیرد.
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: فضای مجازی
فضای مجازی(3)
سؤاستفاده مستکبرین از فضای مجازی، مسئولیت ما را کم نمیکند!
اینکه ابزار و فناوری فضای مجازی، از کدام فرهنگ و تمدن سرچشمه گرفته و یا مهمتر از آن، اینکه چگونه جریان سلطه در حال سوءاستفاده از این ابزار است، مسئولیت ما را در مواجهه با این فضا کم نمیکند که هیچ، بیشتر هم میکند. فعلاً این ماییم و این امکاناتی که میتواند موجب شکست ما و یا بر عکس شکست دشمنان ما بشود. ما باید ببینیم با امتحان الهی در مواجهه با این فضای جدید چگونه برخورد میکنیم؛ آیا محل تجلی قدرت خدا میشویم یا محل تجلی ضعف خودمان؟
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: استاد پناهیان عبارات کوتاه عکس نوشته فضای مجازی پناهیان
فضای مجازی فرصتی است برای این که بفهمیم چقدر عاشق خداییم یا چقدر خودخواه؟!
فضای مجازی فرصتی است برای آنکه میزان درک خود از حقایق ناب دینی را ارزیابی کنیم، و بخشی از درک خود را به دیگران منتقل کنیم. گاهی در جریان انتقال معرفت دینی خودمان به دیگران است که میفهمیم چقدر میفهمیم. و نیز فرصتی است برای اینکه بفهمیم چقدر عاشق دین خدا و اولیاء خدا هستیم و یا چقدر خودخواهیم و بیخیال خدمت به دین.
موضوعات مرتبط: فضای مجازی
برچسبها: استاد پناهیان عبارات کوتاه عکس نوشته فضای مجازی پناهیان
اعتراف مستشرقان و علمای اهل سنت به جایگاه علمی امام جواد(ع)
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: اعتراف به عظمت و بزرگی امام جواد(ع) توسط مستشرقان و علمای اهل سنت را زمانی میتوان بهتر درک کرد که بر توطئه حاکمان در ترویج روایات جعلی علیه ائمه آگاهی داشت.
حجتالاسلام «قاسم خانجانی» استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با فارس در ارتباط با فرا رسیدن سالروز شهادت امام جواد (ع) به بیان دیدگاه اهل سنت نسبت به جایگاه علمی این امام همام پرداخت و گفت: یکی از کهنترین مؤلفان اهل سنت که به معرفی امام جواد علیهالسلام پرداخته، فردی به نام «جاحظ» است که به لحاظ اعتقادی، عثمانی مذهب و از معتزلیها به شمار میرود و دارای آثار بسیاری است.
وی اظهار داشت: «جاحظ» در معرفی امام جواد علیهالسلام ایشان را جزو 10 نفر از طالبیان (بنی ابیطالب) ذکر کرده و هر یک از این 10 نفر طالبی را فردی عالم، زاهد، عبادت پیشه، شجاع، بخشنده و پاک نهاد میداند. همچنین او معتقد است برخی از امامان بزرگوار، خلیفه و برخی دیگر نامزد خلافت هستند و بیان میکند که هیچ یک از خاندانهای عرب و عجم چنین نسب شریفی ندارند. در واقع، اعتراف آشکار و صریحی را نسبت به شخصیت امام جواد (ع) ابراز میدارد.
استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عنوان کرد: پس از دوران «جاحظ» مؤلف دیگری به نام «سبط بن جوزی» صاحب اثر معروف «تذکرة الخواص» است، وی نیز در ارتباط با شخصیت امام نهم (ع) میگوید: «امام جواد (ع) در علم، تقوا، زهد و بخشش به روش پدرش، امام رضا (ع) زندگی میکرد».
وی ادامه داد: با گذشت زمان، تعدادی از مؤلفان اهل سنت که به نوعی متعصب بوده و با اهل بیت علیهمالسلام دشمنی دیرینهای داشتند اما در معرفی امام جواد (ع) نتوانستند برخی از واقعیات را انکار کنند لذا تعابیر مختلفی را در ارتباط با امام محمد تقی (ع) به کار بردهاند که از آن جمله میتوان به «ذهبی» در قرن هشتم اشاره کرد که وی صاحب آثار مهمی مانند «تاریخ الاسلام» است و در ارتباط با حضرت جواد آورده است: «ایشان به جواد، قانع و مرتضی ملقب شد».
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
مناظره امام جواد علیه السلام برای اثبات امامت
شیعیان امامى از یک سو امامت را از جنبه الهى آن مى نگریستند و به همین دلیل کمى سنّ امام هرگز نمى توانست در عقیده آنها خللى وارد آورد، اما از سوى دیگر آنچه اهمیت داشت بروز این وجهه الهى بود که مى بایست در علم و دانش امامان علیهم السّلام باشد. در واقع امامان، پاسخگوى کلیّه سؤالات شیعیان بودند. از این رو آنان درباره تمامى امامان این اصل را رعایت کرده و آنان را در مقابل انواع پرسشها قرار مى دادند و تنها موقعى که احساس مى کردند آنان به خوبى از عهده پاسخ گویى به این سؤالات بر مى آیند (با وجود نص به امامتشان) از طرف شیعیان به عنوان امام معصوم شناخته مى شدند. با توجه به سنّ کم امام جواد علیه السّلام این آزمایش از طرف شیعیان درباره آن حضرت ضرورت بیشترى پیدا مى کرد.[۱]
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام

تحفه ای که امام جواد علیه السلام از پدر خواست
تحفه ای که امام جواد علیه السلام از پدر خواست
موقعى که امام جواد علیه السّلام تصمیم گرفت از مدینه به عراق بیاید امام على النقى علیه السّلام را در حجره اى جا داد، به آن حضرت فرمود: چه چیزى از تحفه هاى عراق دوست دارى که براى تو فرستاده شود، گفت: شمشیرى که چون شعله آتش باشد. بفرزند دیگرش موسى فرمود: تو از تحفه هاى عراق چه می خواهى؟ گفت: فرش یک اطاق.
امام جواد فرمود: امام على النقى شبیه من و موسى شبیه مادرش خواهد بود.
منبع: ترجمه إثبات الوصیه لعلیّ بن أبی طالب علیه السلام، على بن حسین،مسعودى، محمد جواد نجفى، تهران:۱۳۶۲ ،صص۴۲۸،۴۲۹
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام



موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
در سالروز شهادت حضرت جوادالائمه امام محمدتقی(ع) سزاوار است یکی از سفارشات ایشان که دربرگیرنده نکات بسیار ارزشمند است را مرور کنیم، آن حضرت فرمودند: "اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن، اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن، اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو، اگر مدحت کنند شاد مشو، و اگر نکوهشت کنند، بی تابی مکن.
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
سیره اخلاقی امام(ع)
به همین مناسبت در این فرصت برای آشنایی بیشتر با پیشوای نهم علیه السلام فرازهائی زرّین از سیره تربیتی و ویژگی های اخلاقی آن بزرگوار را نقل می کنیم:
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: امام ،امام جوادعلیه السلام، صبر ،مأمون، فضیلت ،حضرت جوادعلیه السلام ،کودک ،انسان
رویدادهای عصر امام جواد (ع)
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: امام جوادعلیه السلام ،امام امام رضاعلیه السلام ،مأمون ،خلافت، امام جواد، سفر امام جوادعلیه ،معتصم



موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
ای رعناترین شاخسار امامت، ای آغازی بر اعجازی دیگر
از خاندان ولایت، ای امام مهربانی
وقتی اندوهای بزرگ تو را ترسیم می کنم
تصویری از غم بر قلبم سایه می افکند
و بغض گلوگیر صدایم می شود.
متحیّرم که کدام اندوه تو را بسرایم و کدام غصه تو را قصد کنم؟
از قلب های حقیری بگویم که شکوه تو را باور نداشتند؛
از نیرنگ دنیا پرستانی که حضور بلند تو را تاب نمی آوردند؛
از ذهن های پوچی که به بی کرانی دانش تو راه نبردند
یا از جهالت مردمانی که روح بزرگ تو را می آزاردند
و از همسری که خائنانه زهر جفا در کامت فرو ریخت.
امشب دردی به وسعت همه داغ های تو و جودم را
فراگرفته است و من در حصار این همه اندوه، مویه هایم
را به پابوسی مظلومیت و اشک هایم را بر ضریح
غربتت نثار می کنم، ای خلاصه خوبی ها... .
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
قالَ الامام محمد تقي عليه السلام :
خَفْضُ الْجَناحِ زينَةُالْعِلْمِ، وَ حُسْنُ الاْ دَبِ زينَةُالْعَقْلِ،
وَبَسْطُ الْوَجْهِ زينَةُالْحِلْمِ
تواضع و فروتنى زينت بخش علم و دانش است ،
ادب داشتن و اخلاق نيك زينت بخش عقل مى باشد،
خوش روئى با افراد زينت بخش حلم و بردبارى است
كشف الغمّة : ج 2، ص 347.
موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
برچسبها: ویژه نامه شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام
از لشکر صاحب زمان دیروز تا لشکر صاحب زمان امروز
کارنامه اقتصادی مجلس دهم در یک نگاه
نیروی قدس سپاه را بهتر بشناسید
پایگاههای منطقهای جنگ اقتصادی آمریکا در خاورمیانه
هفت کشور آمریکا، عربستان، بحرین، کویت، قطر، امارات و عمان مرکز مبارزه تامین مالی تروریسم (TFTC) را ایجاد کردند.

فتنههای آخرالزمان در بیان حجتالاسلام پناهیان
ایران هر سیلی را با دو سیلی پاسخ میدهد
کارشناس شبکه لندنی:
«جواد عبدالوهاب» کارشناس شبکه لندنی «الحوار» در بررسی تبعات حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد در عراق گفت: ما عادت کرده بودیم همیشه آمریکا مهاجم باشد، ولی دیدیم ایران سیلی را با دو سیلی پاسخ میدهد.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: خبرهای داغسیاسی اقتصادیاجتماعیورشیبهداشت سلامت
۵ مطالبه کلان از مجلس یازدهم
مجلس شورای اسلامی ویژگی های متفاوتی دارد، از یک طرف می تواند در راس امور باشد و مقتدرانه نظر ملت را در چگونگی اداره کشور حاکم کند، از طرفی دیگر تحت تاثیر فضای غالب در افکار عمومی یا مطالبه عمومی جامعه، رفتار خود را تنظیم می کند.
امریکا منفی ۲۰ (۲)- حوزه بهداشت
جهت دریافت فایل پاورپوینت اینجا کلیک کنید
خلاصه کتاب هنر تحريم ها
نفیو در کتاب "هنر تحریم ها، نگاهی از درون میدان" به چارچوب فکری وعملی در طراحی تحریم ها علیه ایران با هدف افزایش حداکثری تاثیروموفقیت آن ها می پردازد. این کتاب به دلیل این که با دیدی کاملا عملگرایانه به مسئله تحریم ها می پردازد، در آستانه سال ۱۳۹۷ شمسی در امریکا منتشر شده وبه عنوان راهنمای آموزشی تحریم گذاری در سطوح بالای دستگاه سیاست گذاری امریکا معرفی شده است.
از این رو به منظور آشنایی هادیان، سخنوران و مخاطبان کانال با چگونگی سیاستهای خصمانه آمریکا در تحریم علیه ملت ایران، خلاصه متن کتاب مذکور به منظور بهره برداری در جلسات تبیینی تقدیم می گردد.
تبیین منطق دشمنی با امریکا
موضوعات مرتبط:
برچسبها: خبرهای داغسیاسی اقتصادیاجتماعیورشیبهداشت سلامت
مبارزه با فساد مقطعی نخواهد بود
رئیس قوه قضائیه گفت: مبارزه با فساد، مقطعی نیست بلکه مستمر است و باید با قوت ادامه یابد.
هوشيار باشيم
اين روزها عده اي مي خواهند منافع ملي کشور را فداي منافع گروهي و سياسي خود کنند!! خيلي بايد هوشيار باشيم...
قاسم حبيب زاده کارشناس امور سياسي
نمایهای از واقعیت آمریکا
این یک قیام است
اعتراض ها به نژادپرستی و بی عدالتی در آمریکا در ۵۰ ایالت این کشور و صدها شهر در حال افزایش است.

ظلم حاکم بر آمريکا
بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد اتفاقات اخیر آمریکا
موضوعات مرتبط:
برچسبها: خبرهای داغ،سیاسی، اقتصادی،اجتماعی،ورشی،بهداشت، سلامت