طلاق در اولین سال زندگی
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 102007
بازدید دیروز : 63316
بازدید هفته : 315155
بازدید ماه : 637436
بازدید کل : 11029191
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 2 / 11 / 1398

 

اختلاف‌ها و مشکلات کمتر پیچیده را خود زوجین می‌توانند حل کنند، اختلاف‌های کمی پیچیده‌تر را می‌توان با مراجعه به روان شناس و مشاور حل و فصل کرد. ولی برخی اختلاف‌ها و مشکلات زندگی زناشویی را با هیچ کدام از این راهکار‌ها نمی‌توان حل کرد و آن زمانی است که رابطه به یک فرآیند آسیب زا بدل شده باشد. «طلاق»؛ عموما فرآیندی پرفشار و فرسایشی است و از طرفی دیگر فرهنگ کشور ما نیز دید مثبتی نسبت به طلاق ندارد و تا جای ممکن سعی در حفظ زندگی دارد، ولی این تلاش همیشه هم سالم نیست.

 

 

 

علل طلاق در سال های اول زندگی

 

 

 

آمادگی ازدواج نداشتن 

 

زمانی ما می توانیم به مراحل بعدی رشد روانی وارد بشویم که مراحل قبلی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشیم. اگر به خاطر ناکافی بودن مهارت های مان مرحله قبلی را صحیح و کامل طی نکرده باشیم، ، در مرحله بعدی موفقیت کسب نخواهیم کرد.

 

 

 

اگر فرد در دوران قبل از ازدواج، تنها به رویا پردازی درباره ازدواج و زندگی مشترک بپردازد و بلوغ کافی را پیدا نکرده باشد و فرصت هایش را صرف آگاهی از واقعیت ها و کسب مهارت های اساسی برای کنار آمدن با آن ها نکرده باشد ، به علت آمادگی نداشتن برای ازدواج ، وقتی وارد مرحله جدیدی از زندگی می شود سریع جا می زند .

 

 

 

در این حالت برای دور ماندن از اضطراب این ناکامی را تقصیر طرف مقابل می داند و عمدتا متوجه نقص های خود نمی شود و می گوید «اونی که می خواستم نیست».

 

 

 

طلاق در اولین سال زندگی

 

علل طلاق در سال های اول زندگی

 

 

 

وقتی همسرتان دچار اختلال شخصیت است 

 

اختلال‌های روانی شدید، زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی فرد را دچار اخلال می‌کنند. برخی از این اختلال‌ها به گونه‌ای هستند که فرد نسبت به مشکل خود آگاه است، ولی بعضی دیگر (مثل اختلال‌های شخصیت) طوری هستند که فرد هیچ آگاهی‌ای نسبت به آن ندارد و حتی خود را سالم می‌داند. در حقیقت، اختلال‌های شخصیت، مهم‌ترین اختلال‌هایی هستند که رابطه و زندگی مشترک فرد را مختل می‌کنند. برخی از اختلال‌های شخصیت، با همکاری خود فرد قابل درمان هستند، ولی این کار شما نیست که آن‌ها را درمان کنید. رایج‌ترین اختلال‌های شخصیتی:

 

 

 

* اختلال شخصیت شکاک 

 

* اختلال شخصیت ضداجتماعی 

 

* اختلال شخصیت مرزی 

 

* اختلال شخصیت خودشیفته

 

 

 

رویای ازدواج از دلایل طلاق در اوایل زندگی

 

در کودکی هنگام خاله بازی اگر یکی دختر و دیگری پسر بود ، یکی زن می شد و آن یکی شوهر و در طی بازی هر کدام از طرفین آن کسی را می ساخت که می خواست؛ بدون غر، بدون گله و بدون مقاومت؛ یکی زندگی به تمام معنا رویایی.

 

 

 

این آرامش رویایی که در خاله بازی کودکی نیز به دنبالش هستیم ، اگر در سال های بعدی به تدریج به سمت واقعیت سوق پیدا نکند، آرامش فرد را برهم می ریزد به همین دلیل متاسفانه در سال های اخیر به بسیاری از جوانان در سال اول زندگی طلاق را تجربه می کنند.

 

 

 

اغلب افرادی که تنها چند ماه از ازدواجشان گذشته است به دنبال به دست آوردن رویاهایشان وارد ازدواج شده اند و وقتی با واقعیت مواجه شده اند، نتوانسته اند فاصله بین رویا و واقعیت را تحمل کنند و بنابراین به طلاق روی آورده اند.

 

 

 

طلاق در اولین سال زندگی

 

رویای ازدواج از دلایل طلاق در اوایل زندگی

 

 

 

 وقتی همسرتان اعتیاد دارد 

 

اگر همسرتان به سوءمصرف مواد مخدر، مواد محرک و نیروزا، مصرف الکل و قماربازی اعتیاد دارد، اگر شما بار‌ها تلاش کرده اید که وی را به سلامتی برگردانید، یا به اقدام‌هایی از قبیل: بستری برای ترک یا مشاوره‌های گوناگون برای ترک کردن او دست زده اید، ولی موفق نشده اید و اگر این اعتیاد همسرتان به گونه‌ای به خودتان، به فرزندانتان و خانواده تان آسیب می‌رساند، می‌توانید درباره ادامه ارتباطتان تجدیدنظر کنید. با این وجود نمی‌توان منکر این شد که یکی از دلایل ترک موفقیت آمیز برای معتادین، حمایتی عاطفی اجتماعی است که می‌تواند از همسرش دریافت کند.

 

 

 

چون تقابل نگرش ها را دست کم گرفتم

 

در دوران های قبلی در مورد زندگی مشترک ، همسر و تشکیل خانواده در هر فرد نگرش های متفاوتی وجود دارد . نگرش ها یک بعد شناختی یعنی همان فکری که ما درباره چیزی می کنیم ، دارند و ، یک بعد عاطفی یعنی احساسی که نسبت به آن چیز داریم ، دارند و بعد دیگر نگرش هم که ما براساس آن چه که فکر و احساس می کنیم، دوست داریم دست به رفتار بزنیم.

 

 

 

بیشتر اوقات نگرش های ما ثابت باقی می مانند ونمی توانیم آنها را تغییر دهیم . نگرشی که فرد در دوران قبل از ازدواج نسبت به زندگی دارد، با ازدواج کردن تغییر زیادی پیدا نمی کند بنابراین افراد مجردی که به این نکته بی توجهند ، خیلی زود تسلیم جدایی خواهند شد.

 

 

 

وقتی همسرتان مکرر به شما خیانت می‌کند 

 

اگر همسرتان تجربه خیانت به زندگی مشترک، اعم از خیانت عاطفی یا جنسی را دارد و این خیانت به طور مداوم تکرار می‌شود و به نظر نمی‌رسد که بهبودی حاصل شود، شما می‌توانید به جدایی فکر کنید. البته خیانت همیشه به معنای تمام شدن رابطه نیست، خیانت قابل درمان است و نیاز به گذشت شما نیز دارد، ولی اگر متوجه شده اید که همسرتان تمایلی به تغییر رویه اش ندارد و صرفا برای لذت شخصی دست به خیانت می‌زند، احتمالا تلاش ما ناکام خواهد ماند.

 

 

 

طلاق در اولین سال زندگی

 

کافی نبودن آموخته های فرد از مهارت های زندگی، موجب طلاق می شود

 

 

 

چون مهارت های زندگی را بلد نبودم

 

در قدیم اقوام به والدین هر جوانی که خطایی انجام داده بود، پیشنهاد می کردند که او را از سر خود باز کنند و برایش زن بگیرند تا در زندگی مشترک درست شود ، وقتی والدین برای پسرشان زن می گرفتند همسر این جوان به علت این که طلاق به ندرت اتفاق می افتاد و طلاق عاطفی هم یا مطرح نبود یا مثل حالا خیلی مهم به حساب نمی آمد ، مجبور بود عمرش را با او سپری کند و دم نزند.

 

 

 

آن موقع کافی نبودن آموخته های فرد از مهارت های زندگی، موجب طلاق نمی شد اما امروزه تابوی طلاق تا حد زیادی شکسته شده که زوجین به صورت توافقی اقدام به طلاق می کنند. یک دلیل مهم برای جدایی های زودهنگام نداشتن پشتوانه مهارتی کافی برای ورود به زندگی است.

 

 

 

از آن جا که کاربردی شدن این مهارت ها به زمان و ممارست احتیاج دارد و زوجین امروزی برای یادگیری به طرف مقابل فرصت کافی نمی دهند ، باید افراد در دوران مجردی این مهارت ها را بیاموزند تا در اوایل زندگی با مشکل روبرو نشوند.

 

 

 

مهارت هایی که نیاموختن آنها در دوران مجردی سبب بروز طلاق در اوایل زنگی می شود شامل :گفت و گو، گوش کردن، همدلی، صبر، گذشت، تاب آوری، مسئولیت پذیری و تعهد و مدیریت هیجان ها به خصوص خشم می باشد.

 

 

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ناگفته های زندگی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی