تشخیص کمبود ویتامین B۱۲ با معاینه چشم
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 31131
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 31990
بازدید ماه : 85268
بازدید کل : 10477023
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 28 / 10 / 1398

28 دی 1398 - 09:00

5e2259e310e8f_5e2259e310e90
کمبود ویتامین B۱۲ یکی از شایع‌ترین کمبودهای مواد مغذی در جهان به ویژه میان افراد میانسال است.

ویتامین B۱۲ در حفظ سلامت عصب‌ها و سلول‌های خونی موثر است و نبود میزان کافی از آن در بدن می‌تواند آسیب‌زننده باشد. این ویتامین در تولید DNA  و RNA نقش حائز اهمیتی دارد. همچنین همچون دیگر انواع ویتامین B در تبدیل کربوهیدرات‌ها به انرژی تاثیرگذار است.

خوشبختانه کمبود ویتامین B۱۲ به راحتی قابل شناسایی و تشخیص است. همچنین نشانه‌ها و علائم خاصی وجود دارد که می‌تواند در تعیین ابتلای فرد به این عارضه کمک کننده باشد. برخی از این نشانه‌ها را می‌توان با معاینه چشم‌ها تشخیص داد.

به گفته کارشناسان، زردی چشم‌ها می‌تواند یکی از نشانه‌های کمبود این ویتامین در بدن باشد. همچنین اسپاسم پلک‌ها و انقباض چشم‌ها از نشانه‌هایی هستند که به کمبود این ویتامین اشاره دارند. در برخی موارد آسیب‌های عصب چشمی ممکن است به از بین رفتن قدرت بینایی منجر شود.

کمبود ویتامین B۱۲  با تزریق آمپول و مصرف مکمل‌ها قابل جبران است. علائم و نشانه‌های این عارضه ممکن است به طور ناگهانی یا به تدریج ظاهر شود. به همین دلیل بهتر است بیمار علائم خود را تحت کنترل داشته باشد.

 به نقل از مدیکال دیلی، تامین این ویتامین از طریق رژیم غذایی نیز امکانپذیر است. گوشت و فراورده‌های جانبی آن منبع خوبی از ویتامین B۱۲ هستند.

 

 

منبع: ایسنا



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی