خصوصیات یک بسیجی شامل:
1.ارتباط با خدا
2.حضور در صحنه
3.شهادت طلب
4.اخلاص در عمل
5.آماده رزم
6.اهل علم
7.تلاش عاشقانه
8.ورزشکار
امام خامنه ای، 1379/7/29
1. تقوا و طهارت: قدم اوّل این است و اگر این قدم تأمین شد، خیلی از مشکلات شما مشکلات روحی، مشکلات معنوی و مشکلات مادّی برطرف خواهد شد. ...یعنی همین مراقبت کردن از خود که
گناه نکنید، که خلاف نکنید. ... زندگی انسان، عمر انسان، آنات انسان، ساعات انسان برکت پیدا میکند بر اثر تقوا.
2. بصیرت: نه اینکه ضعف نداریم، ضعف هم خیلی داریم اما توانایی هایمان، ارزشهایمان، درخشندگی هایمان کم نیست؛ ملت را چرا تحقیر میکنند؟ ... بصیرت این است که انسان بداند، این حقایق را درک کند، جایگاه خودش را، جایگاه کشورش را، جایگاه منطق انقلاب را، جایگاه آن خط مستقیم و صراط مستقیمی که امام در کشور ترسیم کرد؛ جایگاه اینها را بداند.
3. آمادگی: آمادگی، کمربستگی، پابه رکاب بودن؛ ... آماده باید بود.
دیدار رهبری با فرماندهان گردان های بسیج
1394/9/4
ابتکاری بودن بسیج:
1.پدیده ی بسیج، یک پدیده ی ابتکاری است؛نیروهای مقاومت در کشور های مختلف دنیا، معمولا مربوطند به دوران اختناق، دوران فشار، دوران مبارزات، بعد از آنکه دوران مبارزات تمام شد؛اینکه گروه های مقاومت، مثل یک جریان ممتد، مثال یکشطّ جوشان، در دوران پیروزی بمانند و روزبه روز بالنده تر بشوند، آن چنان که بسیج ما است، در دنیا بی سابقه است.
بسیج، نماینده مجموعه ی ملّت:
بسیج، همین انسانهای موجود در اقشار مختلف مردمند.
3. گستره ی حضور:
در عرصه ی نظامی، در عرصه ی علمی، در عرصه ی هنری
4. حضور برای دفاع از آرمانها
بسیج:
بسیج تعریف مشخّصی دارد: آحاد مردمی، که با هدف والای الهی و باروحیّه ی خستگی ناپذیر، وسط میدان، هرجایی که لازم باشد حضاور پیادا میکنند، استعداد خودشان را بُروز میدهند، آنچه دارند در صحنه میگذارند، و از خطرات این راه هم نمیترسند؛ یعنی جانشان را کف دست گرفته اند.
دیدار رهبری با فرماندهان گردان های بسیج
1394/9/4
. غرور: هرچه مقاممان پیش مردم بالاتر میرود، در نفْس خودمان به همان مقدار پایین تر برویم. توجّه کنیم به مسئولیّتمان، توجّه کنیم به کوتاهی هایمان، توجّه کنیم به ضعفهایمان، به نقصهایمان.
2. غفلت: وقتی انسان خیلی مغرور شد به قدرت خود، به توانایی های خود، بهارزشهای خود، کأنّه خاطرش جمع میشود و دچار غفلت میشود.
3. ورود در مسابقه ی زرق و برق زندگی: خیلی ها را ما دیدیم آدمهای خوبیبودند، آدمهای علاقه مندی بودند، وقتی افتادند توی دنیا و زرق و برق و مانند اینها، یواش یواش یواش تیزی ها کُند شد، توانایی ها کم شد، انگیزه ها ضعیف شد. انگیزه که ضعیف شد، اراده ها هم ضعیف میشود. اراده که ضعیف شد، در عمل خودش را نشان میدهد. (از دست) رفتند.
نظرات شما عزیزان: