فروش روغن صابون به نام روغن زیتون در بازار
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2088
بازدید دیروز : 9759
بازدید هفته : 42590
بازدید ماه : 500393
بازدید کل : 12184565
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : پنج شنبه 6 / 2 / 1397

محمدرضا هاتفی مینایی، در پاسخ به این پرسش که با توجه به رصد انجمن از بازار چه تعداد نام و نشان تقلبی روغن در بازار وجود دارد گفت : همه آنهایی که پروانه بهداشت و مهر استاندارد ندارند غیر قابل مصرف و تقلبی هستند.

 

به گفته وی ، هم اکنون در بازار نامهای مختلفی از جمله اکسیر، افلاطون محلی یا روغن سنتی زیتون روی روغن ها می گذارند که اینها نمونه هایی از عرضه غیر استاندارد روغن است . وی در ادامه توضیح داد : فروشنده ها این روغن ها را به صورت بسته بندی در بطری پت ، شیشه و ظروف پلاستیک در برخی از مغازه ها ارائه می دهند،در واقع برخی روغن تقلبی را داخل شیشه های معمولی و یا شیشه های دسته دوم که مارک ندارد می ریزند و اگر هم لیبلی بر روی آن بچسبانند یا مخدوش است و یا به صورت سیاه و سفید نوشته روغن زیتون رودبار،درواقع نه پروانه ساخت دارد و نه مهر استاندارد و نه هولوگرام انجمن رویش خرده است.

 

وی افزود:در فروشگاه های بزرگ معمولا چون به علامت استاندارد و پروانه ساخت توجه می شود روغن تقلبی عرضه نمی شود و روغن های غیر استاندرد را بیشتر مغازه دار ها ارائه می دهند .

 

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان روغن زیتون در باره مواد بکار رفته در روغن های بی نام و نشان گفت : روغن های بودن علامت استاندارد و پروانه ساخت اصلا روغن زیتون نیست، بلکه به سایر روغن ها اسانس زده و به اسم روغن زیتون فروخته می شود و یا از روغن بی کیفیت استفاده می کنند ، به فرض یک روغن زیتون صابونی که باید برود و صابون شود به آن اسانس می زنند یا می آیند یک لیتر روغن زیتون صابونی را با 100 لیتر روغن افتاب گردان مخلوط می کنند و در شیشه به مردم می فروشند .

 

هاتفی در پاسخ به این پرسش که آیا این موارد نظارت و پیگیری نمی شود گفت :چرا خود وزارت بهداشت برای نظارت به ما نمایندگی داده و سازمان تعزیرات و وزارت کل بهداشت با ما همکاری میکند اما با این وجود باز تخلفاتی دیده می شود . در تهران این روغن ها به دو طریق فروش می رود یکی از طریق دستفروش ها در میادین میوه و تره بار فروخته می شود و فروشندگان به اسم اینکه این روغن ها از روستا اورده شده است به اسم روغن اصل آن را می فروشند و مردم هم باورمی کنند . بعضی از مغازه ها هم روغن را در دبه ریخته و به صورت فله به مردم می فروشند .

 

وی تاکید کرد :با هشدارهایی که بارها به مردم داده ایم معتقدیم خود خریداران باید دقت کنند، وقتی پول زیادی را به اسم روغن اصل می پردازند باید توجه داشته و روغن واقعی را خریداری کنند .

 

وی درباره تاثیر نظارتها بر کاهش عرضه کالای تقلبی گفت :با توجه به نظارت هایی که داشتیم فروش تقلبی روغن در تهران به 20 درصد رسیده اما درشهرستان ها و روستاها فروش تقلبی میزانش بالاتر است و فروش تقلبی در شهرستانها و روستاها تا 60 درصد هم می رسد و حتی در رودبار بسیاری از روغن هایی که بدون علامت استاندارد و پروانه ساخت در ظروف مختلف به مردم فروخته می شود اصل نیست

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: پزشکی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی