بانوي آب، به يادمان ايام شهادت حضرت فاطمه(س) - 2
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2514
بازدید دیروز : 9759
بازدید هفته : 43016
بازدید ماه : 500819
بازدید کل : 12184991
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 3 / 12 / 1396

با اين نگاه اسطوره اي و نمادين است كه مي توانيم به مقصود شاعر از تركيب زيباي «بانوي آب» پي ببريم. اينجاست كه بايد از ظاهر، نقبي به باطن زد و انديشيد كه چرا از بين اين همه عناصر و موجودات، آب هميشه ملازم با فاطمه زهرا(س) بوده است و اين كه چرا معاويه آب رشه دشمنان پست و پليدشان است.



با اين مقدمه به سراغ شاعران اهل بيت مي رويم، شاعراني كه از زلال محبت زهرا(س) سيراب شده اند و در سكر اين محبت واژه ها را به تلاطم وا داشته اند.



خانم «صديقه وسمقي» شاعره معاصر، در



مثنوي «شوق پرواز» سخن از اندوه و درد جانسوز شهيد شدند؟ بستن آب به روي آنان به معناي خشكيدن چشمه مهر و عاطفه و انسانيت در وجود دشمنان پست و پليدشان است.



با اين مقدمه به سراغ شاعران اهل بيت مي رويم، شاعراني كه از زلال محبت زهرا(س) سيراب شده اند و در سكر اين محبت واژه ها را به تلاطم وا داشته اند.



خانم «صديقه وسمقي» شاعره معاصر، در



مثنوي «شوق پرواز» سخن از اندوه و درد جانسوز فاطمه زهرا(س) دارد. او دل خود را «بيـت الاحـــزان،» مـي دانــد و اشـاره اي دارد بــه حادثـه اي كـه مـورخـان نيز گفته اند كه حضرت زهرا(س) پس از رحلت پيامبر(ص) و بـركنـار شـدن علـي(ع) از صحنـه سيـاسـي، بـر اثر شدت اين مصائب سهمگين آنقدر مي گريست كه گـروهـي 09بيت الاحزان شد ز اندوهت دلم درك معناي غمت شد مشكلم



شكوه آوردند خلقي بيكران كز چه مي گريد چنين زهرا گران

مجيد مرادي



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی