تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 106539
بازدید دیروز : 63316
بازدید هفته : 319687
بازدید ماه : 641968
بازدید کل : 11033723
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 5 / 11 / 1396


1- بسیاری از بچه ها به یک برنامه از پیش تعیین شده و روتین عادت کرده اند، در حالی که بیشتر برنامه های روتین در تعطیلات به هم می خورد. تا اندازه ای حفظ کردن برنامه های روزمره مربوط به وقت غذا و به ویژه ساعت رفتن به رختخواب، کمک خواهدکرد که ساعتی را که بدن به آن عادت کرده تا حدی پابرجا نگه داریم.

2- گاهی برخی از بچه ها وقتی ساختاری وجود ندارد تا به آنها کمک کند که بدانند در طی روز چه اتفاقی خواهدافتاد، دچار مشکل می شوند؛ پس برنامه های روزانه خود را برای کودکتان توضیح دهید. حتی در مورد بچه های کوچک تر می توانید با نقاشی کشیدن به آنها نشان دهید که قرار است روز را چگونه بگذرانید.

3-  در روزهای تعطیلی سال نو، رفت و آمدها بسیار زیاد می شود. خانواده ها و دوستان دور هم جمع می شوند، افراد در مهمانی ها شرکت می کنند، یا ممکن است چند مهمان در خانه داشته باشند. رو به رو شدن با اینها می تواند برای کودکان خجالتی بسیار دشوار باشد. مردم انتظار دارند بچه ها قادر به اداره کردن این موقعیت ها باشند، چرا که معتقدند به هر حال این مهمانان فامیل و آشنایان هستند! برای آنچه به نظر برای کودکتان مناسب می رسد برنامه ریزی کنید. اگر با گروه های بزرگ مشکل دارد، در دل همان گروه بزرگ، گروه کوچکی را ایجاد کنید. مثلا دو تا از پسرعموها یا پدربزرگ و مادربزرگ را کنار بکشید و گروهی تشکیل بدهید. پیش از هر برنامه راهکارهایی را برای کنار آمدن با مشکلات در نظر بگیرید.

گذراندن تعطیلات با کودکان, سفر رفتن با کودکان

  4-   برخی بچه ها وقتی خود را با همسالان خود مقایسه می کنند، از کمبود اعتماد به نفس رنج می برند. به هر حال ممکن است مثلا دخترعمویی در فامیل وجود داشته باشد که به خاطر گرفتن مدال یا قبول شدن در مدرسه ای بهتر، به شدت از سوی دیگران تحسین شود. مطمئن شوید که قابلیت های فرزند شما نیز ارائه شده باشد: ممکن است فرزند شما روابط اجتماعی خوب یا مهارت خاصی داشته باشد. به اول نقش خاصی مثلا عنوان «عکاس خانواده» را بدهید.

5-  چالش ماشبه دیگر، وقتی شکل می گیرد که کودکان با بستگان یا همسالانی رو به رو می شوند که خانواده هایشان ثروت و قدرت بیشتری دارند، خانه های بزرگتر یا هدایای گرانقیمت تر. البته این چالش ممکن است برای خود شما نیز شکل بگیرد؛ به هر حال از فرزند خود انتظار نداشته باشید که احساس خود را انکار کند و درباره اش صحبت نکند. احساسات آنها را پذیرا باشید، و به جنبه های مثبت صمیمیت و نزدیک خانواده تان، نقاط قوت آنها و ارزش هایتان اشاره کنید.

6- هیجان بسیار خوب و عالی است، اما می تواند برخی از کودکان را بسیار برانگیخته کند. حواستان به نشانه هایی که هشدار می دهند «کافی است» باشد و راه مناسبی برای خلوت کردن کوتاه فرزندتان در ذهن داشته باشید. مثلا نوه دوساله من به خاطر هیجان زیادی که داشت، جشن تولدش را ترک کرد تا کمی راه برود و بعد  برگردد.  

گذراندن تعطیلات با کودکان, سفر رفتن با کودکان

7-  وقتی به مسافرت می رویم، معمولا طوری وسایلمان را جمع می کنیم که گویی می خواهیم به مریخ سفر کنیم یا به کشوری بیگانه یورش ببریم. بچه ها را در برنامه ریزی برای وسایلی که قرار است همراه خود ببریم دخیل کنیم و از آنها بپرسیم چه چیزهایی را دوست دارند همراه خود بیاورند. با این کار، هم عملکردهای اجرایی مناسب را به آنها آموزش داده ایم و هم باعث شده ایم احساس کنند در این فعالیت سهیم هستند. ممکن است آنها از بازی با وسیله ای که خودشان برداشته اند احساس رضایت بیشتری بکنند.

8- مواظب خودتان باشید! معمولا تعطیلات زمان دشواری برای والدین است. تصمیم هایی بگیرید که شرایط را برای شما راحت تر کند؛ حتما زمانی را برای لذت بردن خودتان هم در نظر بگیرید.

داشتن انتظارات وقعی از همه- بچه ها و بزرگ ترها- یعنی اگرچه ممکن است برنامه ها بسیار عالی نباشد، اما می تواند سرگرم کننده تر و جالب تر باشد. سپری کردن روزهای بسیار طولانی، فاصله های زیاد بین وعده های غذایی، فعالیت های زیاد با افراد بسیار زیاد- همه اینها باعث می شود هریک از ما کمتر از آنچه در حد انتظار و مطلوب است عمل کنیم. تلاش کنید لذت ببرید، نه اینکه تنها کارهای زیادی را به طور کامل انجام دهید، مطمئن باشید همگی شما زمان خوشی را در کنار هم خواهید گذراند.

 

منبع:مجله سپیده دانایی/برترین ها




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: تربیتی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی