تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3500
بازدید دیروز : 1030
بازدید هفته : 14857
بازدید ماه : 45368
بازدید کل : 10437123
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 31 / 2 / 1401
ساده ترین روش پیشگیری از مرگ کشف شد
 
 

ساده ترین روش پیشگیری از مرگ کشف شد

 به گزارش ایران ناز ساده ترین روش پیشگیری از مرگ کشف شد. یک مطالعه جدید پیشنهاد کرده است که یک اسکن ساده شبکیه چشم می‌تواند نشان دهد که آیا فرد در معرض خطر مرگ زودرس است یا خیر. این تحقیق نشان داد که هر چه فاصله بین سن تقویمی افراد و سن شبکیه بیشتر باشد، خطر مرگ آن‌ها بیشتر می‌شود.

 همه ما این ضرب‌المثل را شنیده‌ایم که «سن فقط یک عدد است». بسیاری از افراد می‌توانند بسیار جوان‌تر از آنچه از سن تقویمی‌شان انتظار می‌رود رفتار کنند، در حالی که برخی هم مطمئنا مسن‌تر از سن‌شان به نظر می‌رسند.

 محققان مدت‌ها پیشنهاد کرده‌اند که اندازه‌گیری سن بیولوژیکی افراد می‌تواند بینشی در مورد خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها ارائه دهد. اما چالش، پیدا کردن یک معیار ساده برای ردیابی عینی سرعت پیری بدن است.

 یک مطالعه اخیرا بر روی الگوی بیومارکرهای التهابی مبتنی بر خون برای اندازه‌گیری سن سیستم ایمنی فرد انجام شده است. پروژه دیگر ردیابی تجمع جهش‌های DNA در طول زمان به عنوان روشی برای محاسبه سن بیولوژیکی و تعیین طول عمر بالقوه است.

 

ساده ترین روش پیشگیری از مرگ کشف شد

 جدیدترین روش اما شاید ساده‌ترین روش باشد که بر اساس اسکن آسان شبکیه برای ارزیابی سن بیولوژیکی یک فرد است. محققان از یادگیری ماشینی برای ایجاد یک مدل یادگیری عمیق استفاده کردند که برای پیش‌بینی سن افراد با اندازه‌گیری زوال بافت پشت چشم طراحی شده است.

 در اکثر میانسال‌های سالم، این الگوریتم می‌تواند سن افراد را در یک پنجره سه و نیم ساله از روی یک تصویر شبکیه به دقت پیش‌بینی کند.

 جالب‌ترین نکته این کشف این بود، افرادی که فاصله زیادی بین سن تقویمی و سن شبکیه‌شان وجود داشت، بیشترین خطر مرگ متوجه‌شان بود.

 افرادی که شکاف سنی شبکیه آن‌ها بیشتر از سه سال است، بین ۴۹ تا ۶۷ درصد بیشتر از کسانی که فاصله سنی شبکیه کوچکی داشتند، در معرض خطر مرگ قرار داشتند.

 برای هر سال تفاوت بین سن شبکیه و سن تقویمی، این مطالعه دو درصد افزایش در مرگ و میر ناشی از همه علل و سه درصد افزایش در مرگ و میر ناشی از عللی غیر از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان را محاسبه کرده است.

 بر اساس مطالعه محققان شبکیه یک پنجره منحصر به فرد و قابل دسترس برای ارزیابی فرآیندهای پاتولوژیک زمینه‌ای بیماری‌های سیستمیک عروقی و عصبی ارائه می‌دهد که با افزایش خطر مرگ و میر مرتبط است.

 یافته‌های جدید ما مشخص کرده‌اند که فاصله سنی شبکیه یک پیش‌بینی‌کننده مستقل برای افزایش خطر مرگ‌ومیر، به‌ویژه مرگ‌ومیر غیر بیماری‌های قلبی عروقی و غیر سرطانی است.

 این یافته‌ها نشان می‌دهد که سن شبکیه ممکن است یک نشانگر زیستی مهم بالینی پیری باشد. برای تایید بیشتر این یافته‌ها در گروه‌های گسترده به کار بیشتری نیاز است، اما محققان فرض را بر آن گذاشته‌اند که یک اسکن ساده چشم می‌تواند برای نظارت آسان بر سلامت عمومی افراد استفاده شود.

 این الگوریتم همچنین می‌تواند در یک اپلیکیشن گوشی هوشمند گنجانده شود که به پزشکان اجازه می‌دهد بیماران را از راه دور نیز مورد ارزیابی قرار دهند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: گونان گون
برچسب‌ها: گونان گون
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی