تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22763
بازدید دیروز : 52941
بازدید هفته : 154930
بازدید ماه : 208208
بازدید کل : 10599963
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 26 / 11 / 1400

ویژگی های امام علی (ع)، بزرگ مرد تاریخ

امام علی (ع) وفادارترین فرد به عهد خدا می باشد

 در صبوری و گذشت، حضرت علی (ع) از تمامی مردمان گوی سبقت را ربوده بود. امام علی علیه السّلام مثل دیگر زمام داران نبود که تنها به حکومت داری خود بیندیشد

ویژگی های امام علی (ع)

امام علی علیه السّلام از زمان خردسالی پرورش یافته پیامبراکرم (ص) بود و معرفت و حکمت و اخلاق را از وی آموخت. امام علی( ع) فرزند ابوطالب و نوه عبدالمطلب است.

امام علی علیه السلام اولین شخصی بودند که به رسول خدا  صلی الله علیه و آله ایمان آوردند و در نماز به آن حضرت اقتدا کردند. رسول خدا صلی الله علیه و آله در این رابطه می فرمودند: هفت سال ملائکه با من و علی( ع) نماز خواندند و این در حالی بود که جز او کسی با من در این نماز همراه نبود.


امام علی علیه السلام در نهج البلاغه هم می فرمایند: پروردگارا من اولین کسی هستم که بسوی تو بازگشتم و پیام تو را شنیدم و دعوت پیامبرت را پاسخ دادم و در نماز خواندن، جز پیامبرت کسی بر من سبقت نگرفته است.


حضرت علی (ع) تنها امیر تاریخ است که در طول ریاستش بدست خویش آسیاب می چرخاند و کفش خود را وصله می زد. وی یگانه عادلی است که همیشه بر پایه حق عمل میکرد ، حتی اگر تمامی مردم روی زمین علیه او هم پیمان می شدند و دشمنان، دشت و بیابان را پر می ساختند، هیچ گاه هراسی به دل راه نمی داد.


امام علی علیه السّلام مثل دیگر زمام داران نبود که تنها به حکومت داری خود بیندیشد و از هدایت گری که مهم ترین وظیفه امامان است، غفلت نماید. به همین علت، نهج البلاغه، مملو از رهنمودهای اخلاق نظری و عملی است. بیانات اخلاقی امام علی (ع) به جهان بینی و فرجام شناسی آن حضرت وابستگی معناداری دارد.


غیبت کردن در مورد مردم، مراء، لجاجت، دشمنی، غضب، حسد، خودبینی، طمع، کبر، آزمندی، دنیاپرستی، تنگ چشمی نمونه هایی از اخلاق ناپسند است که حضرت علی (ع) بدان پرداخته است.خوش خویی، در اختیار بودن زبان، اقدام کردن به کارهای پسندیده، صبر و پایداری، راستی در گفتار، فروتنی، دانش و بردباری نمونه هایی از درس های اخلاق پسندیده امیرالمومنین علیه السّلام است.

 

ویژگی های امام علی,ویژگی های اخلاقی و اجتماعی امام علی,خصوصیات امام علی ع

امام علی (ع) یگانه عادلی است که همیشه بر پایه حق عمل میکرد

  در صبوری و گذشت، حضرت علی (ع) از تمامی مردمان گوی سبقت را ربوده بود. برای اثبات این گفته، کافی است بالاترین درجات حلم او را به طور اعم در رفتار با اهل جمل و به طور اخص با مروان بن حکم و عبد الله بن زبیر ملاحظه کنیم. او در جنگ جمل بر مروان دست پیدا کرد. با آن که این شخص از دشمن ترین مخالفان علیعلیه السلام بود، ولی امام علی علیه السلام از وی درگذشت. همچنین آن حضرت بر عبید الله بن زبیر که یکی از سرسخت ترین دشمنانش بود و به علی آشکارا ناسزا می گفت، دست یافت و او را گرفتار کرد ولی وی را مورد عفو قرار داد و به او گفت:« برو! نمی خواهم تو را ببینم.» و سخنی بیشتر از این بر زبانش نراند.

هفت ویژگی خاص علی بن ابی‌طالب (ع) از زبان حضرت محمد (ص)
پیامبر اکرم (ص) اسلام می فرمایند: علی جان تو هفت ویژگی داری که هیچ کس این هفت تا را ندارد. درصورتی که هم داشته باشد تو در قله هستی و او در دامنه پس هیچ گاه به تو نمیرسد.

* نخستین شخصی هستی که ایمان آوردی و به دین من پیوستی؛ تو در خانه خدا به دنیا امدی این بالاترین ایمان است.

* وفادارترین فرد به عهد خدا هستی.

* در همه حال و همه جا دستور خدا مهمترین چیز است.

* دارای عدالت علوی هستی.

* بصیرت قضاوت در حکومت خود داری.

* به درد مردم رسیدگی می کردی و بین هیچکس فرق نمیگذاشتی.

* در نزد خدا مقرب هستی.


گردآوری: بخش مذهبی بیتوته



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی