تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1210
بازدید دیروز : 1825
بازدید هفته : 7087
بازدید ماه : 1210
بازدید کل : 10392965
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 2 / 3 / 1400

پاسخ به شبهات انتخابات از قرآن؛

انتخابات
در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سوال هایی در اذهان برای تشخیص افراد واجد شرایط مطرح می شود. برای هر یک از آنها قرآن کتاب آسمانی دین مبین اسلام راه و روشی را تبیین نموده است.

پرسشهای انتخاباتی و پاسخهای قرآنی

پرسشهای انتخاباتی و پاسخهای قرآنی : در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سوال هایی در اذهان برای تشخیص افراد واجد شرایط مطرح می شود. برای هر یک از آنها قرآن کتاب آسمانی دین مبین اسلام راه و روشی را تبیین نموده است.

پرسشهای انتخاباتی و پاسخهای قرآنی

در ماجرای انتخاب «طالوت» در کتاب آسمانی ما مسلمانان آمده است، برخی افراد انگیزه های غیر الهی مانند نسب عالی و ثروت فراوان را ملاک انتخاب قرار داده و در آیه ۲۴۷ سوره بقره قرآن آمده است، خدا او را برای شما برگزیده و او را در علم و قدرت جسم وسعت بخشیده است.

از این آیه که تعقیب های قبیله ای و گروهی و هوای نفس را در انتخاب افراد به شدت مذمت می کند فهمیده می شود امت اسلامی در انتخابات دو وظیفه بسیار حساس بر عهده دارد که اگر آن ها را رعایت نکند وظیفه دینی خود را انجام نداده و در پیشگاه خدا مقصر است؛

وظیفه اول آنکه، فردی را که می خواهد انتخاب کند تنها برای رضای خدا و مصلحت امت اسلامی انتخاب نماید و در انتخاب او هیچ انگیزه ای غیر از انتخاب اصلح که تنها راه حاکمیت صالحان امت نداشته باشد.
وظیفه دوم آنکه، منتخب خود را بطور کامل شناخته و او را در دیانت و صداقت امتحان کرده باشند و میزان کارایی  او را برای کاری که انتخاب می کنند، بداند.


تو خونه بمون زینگو بازی کن| با 10درصدتخفیف

تو خونه بمون زینگو بازی کن| با 10درصدتخفیف

در اینجا و به همین اساس به چند مورد از پرسشهای انتخاباتی و پاسخهای قرآنی پرداخته می شود:

۱- چرا رأی بدهیم؟

- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم" (آیه ۱۱، سوره رعد) ؛ خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند.

۲- من وقتی نمی دانم به چه کسی رأی بدهم باید چکار کنم؟

جواب: "فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ" (آیه ۴۳، سوره نحل و آیه ۷، سوره انبیاء)؛ از اهلش بپرسید.

۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری می دهد و تحلیلی می کند آن وقت چه کنم؟

جواب: "یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصیبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلی‏ ما فَعَلْتُمْ نادِمینَ"(آیه ۶، سوره حجرات)؛ ای کسانی که ایمان آورده اید، اگر فاسقی برای شما خبری آورد بررسی و تحقیق کنید تا مبادا گروهی را به نادانی آسیب رسانید، آن گاه از کرده خود پشیمان گردید.

نگاه کن به شخصی که خبر می دهد که آیا عادل است یا فاسق

۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟

جواب: "وَلَا تَتَّبِعَانِّ سَبِيلَ الَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ" (آیه ۸۹، سوره یونس)؛ راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن.

۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟

جواب: "وَيُحِبُّونَ أَنْ يُحْمَدُوا بِمَا لَمْ يَفْعَلُوا" (آیه ۱۸۸، سوره آل عمران)؛ به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت می برند نروید.

دوست دارند بخاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام نداده اند مورد ستایش قرار گیرند.

۶- به چه کسی رأی بدهیم؟

جواب: "وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ"(آیه ۵۴، سوره مائده)؛ به کسی رأی بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمی هراسد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: انتخابات
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی