با کدام ساز برای آموزش موسیقی به کودکان شروع کنیم؟
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9082
بازدید دیروز : 2724
بازدید هفته : 16171
بازدید ماه : 473974
بازدید کل : 12158146
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : پنج شنبه 29 / 8 / 1399

با کدام ساز برای آموزش موسیقی به کودکان شروع کنیم؟

آموزش موسیقی به کودکان,سن آموزش موسیقی به کودکان,شروع ساز زدن کودکیادگیری بعضی از سازها باعث بالا رفتن میزان IQ و توانمندی ذهن کودک نیز می شود
 
یکی از علاقمندی های برخی والدین نواختن سازهای مختلف توسط فرزندانشان در سنین کودکی می باشد. از این رو در این مطلب روش های آموزش موسیقی به کودکان را ارائه خواهیم کرد.

نواختن ساز توسط کودکان با استفاده از انواع دستگاه های موسیقی علاوه بر این که سبب سرگرمی و توانمند ساختن کودک در نواختن انواع ساز است، با یادگیری سازی همچون گیتار، باعث بالا رفتن میزان IQ و توانمندی ذهن کودک نیز می شود. که این ادعا، سال ۲۰۰۴ در تحقیقات انجام گرفته در دانشگاه تورنتو به اثبات رسیده است. به همین منظور در ادامه این بخش با نحوه آموزش موسیقی به کودکان و ساز مناسب برای شروع ساز زدن کودک آشنا می شوید.

 

آموزش موسیقی به کودکان,سن آموزش موسیقی به کودکان,شروع ساز زدن کودک کودک برای زدن انواع ساز باید توانای لازم برای نواختن ساز مورد نظر را داشته باشد


آموزش موسیقی به کودکان
دغدغه بسیاری از والدین بر این است که کودکشان در ابتدا، نواختن چه نوع سازی را فرا بگیرند، که این موضوع آنگونه که آن ها تصور می کنند پیچیده نمی باشد. چرا که در ابتدای امر که هنوز انواع سازها برای کودک ناشناخته است، این موضوع اهمیت چندانی ندارد، اما به مرور با توجه به علاقمندی کودک می توان متوجه نوع ساز دلخواه او شد و اقدامات لازم برای یادگیری ساز مربوطه را برای کودک فراهم نمود.


البته برای شروع آموزش موسیقی به کودکان بهتر است سازهای که نواختن آن ها برای کودک ساده تر می باشد، مورد استفاده قرار بگیرد. که یکی از این سازها فلوت ریکوردر است. همچنین امروزه، بیشتر کودکان برای شروع، نوازندگی سازهای نظیر ریکوردر، پیانو، سه تار، ویلن و سنتور را فرا می گیرند.


هرچند که امروزه برخی سازها در مدل های کوچک برای کودکان موجود می باشد، اما به طور کلی، باید به این نکته توجه داشت، که کودک برای زدن انواع ساز باید توانای لازم برای نواختن ساز مورد نظر را داشته باشد. مثلا قدرت فشار دادن گلاویه های پیانو، نگه داشتن سازهای مانند ویلن، گیتار و همچنین قدرت دمیدن در سازهای بادی را داشته باشد.

 
تازه ترین روش ها یادگیری موسیقی برای کودک
از جدیدترین روش های بکار رفته در دنیا برای آموزش دادن موسیقی به کودکان این است که اشکال  نت های موسیقی را بر روی اسباب بازی های کودک نقاشی می کنند، تا علاوه بر این که راحت تر نت های مربوط به هر ساز را یاد بگیرند، همچنین در کنار یادگیری ساز زمینه ای برای سرگرمی و تفریح  کودک نیز فراهم شود. که چند نمونه از این روش ها عبارت اند از:
- نوشتن نت بر روی توپ پینگ پونگ
- قرار دادن نت درون تخم مرغ شانسی
- آموزش از طریق فلش کارت موسیقی
- استفاده از دومینوی موسیقی


مناسب ترین سن برای آموختن موسیقی به کودکان  از سن ۶ سالگی به بعد می باشد و اگر پیش از این زمان باشد به گفته اساتید این هنر، احتمال دارد استعداد کودک در زمینه موسیقی برای همیشه از بین برود. همچنین اساتید موسیقی توصیه می کنند که کلاس های آموزش موسیقی برای کودکان در ۲ و ۳ سال ابتدای یادگیری آن ها نباید فشرده باشد، چرا که سختی نواختن انواع سازها ممکن است، کودک را از ادامه یادگیری ساز دلسرد و نا امید سازد.

منبع: arga-mag.com

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: روانشناسی وفرآن
برچسب‌ها: روانشناسی وفرآن
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی