چرا آمریکا نگران کمبود داروهای ضد کرونا است
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 67890
بازدید دیروز : 52941
بازدید هفته : 200057
بازدید ماه : 253335
بازدید کل : 10645090
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 19 / 12 / 1398

بنا بر آمار «سازمان غذا و داروی آمریکا» (FDA)، چین دومین صادر کننده بزرگ دارو و و مواد اولیه ساخت دارو از منابع طبیعی به آمریکاست. نزدیک به ۸۰ درصد از ماده موثر و فعالی که در داروهای آمریکایی به کار می‌رود از چین و هند وارد می‌شود. همچنین ۹۰ درصد داروهای عمومی که مردم آمریکا استفاده می کنند هم از چین و هند وارد می‌شود. هند ۴۰ درصد از داروهایی را که می‌شود در آمریکا بدون نسخه تهیه کرد، برای مردم این کشور تامین می‌کند. با این حال مصرف کنندگان آمریکایی نباید وحشت کنند اما می‌بایست محتاط و گوش به زنگ باشند.

تاکنون سازمان غذا و داروی آمریکا فقط در خصوص کمبود ذخایر یک دارو هشدار داده و البته اسم آن را منتشر نکرده است. همچنین اعلام کرده که در حال رصد مستمر ذخایر ۲۱ داروی دیگر است و این داروها هم «غیرحیاتی» هستند. وضعیت در چین هم رو به بهبود است. کارخانه‌ها در حال بازگشایی است و تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا رو به کاهش است و پیش‌بینی می‌شود که وضعیت تا پایان بهار تحت کنترل دربیاید. اما تعطیلی کارخانه‌های چین، روند تولید را در هند نیز با کندی مواجه کرده است که در روند تولید دارو با چین وابستگی متقابل تنگاتنگی دارند.

اخیرا دولت هند دستور داده تا صنعت داروی این کشور صادرات ۲۶ فرآورده دارویی را که عمدتا آنتی بیوتیک بوده‌اند متوقف کند. این تصمیم می‌تواند کمبود برخی اقلام دارویی خاص را در آمریکا به ویژه آنتی بیوتیک‌ها را محتمل تر کند.

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام نکرده است که ممکن است شیوع جهانی ویروس کرونا زنجیره تامین کدام داروها را برای ایالات متحده با اختلال مواجه کند اما احتمالا در این میان بیشترین گروه داروهایی که در معرض این خطر احتمالی هستند آنتی بیوتیک‌ها و ویتامین‌ها به خصوص ویتامین C خواهد بود. بنا بر اعلام وزارت بازرگانی ایالات متحده، در سال ۲۰۱۸ میلادی، بیش از ۹۰ درصد ویتامین C، و   95 درصد «ایبوپروفن»، ۹۱ درصد «هیدروکورتیزون»، ۷۰ درصد «استامینوفن» و ۴۰ تا ۴۵ درصد «هپارین» مصرفی آمریکایی‌ها از چین وارد شده است.

در واقع، شرکت‌های دارویی چین ۹۷ درصد از بازار آنتی بیوتیک‌ها در ایالات متحده را تصرف کرده‌اند. بسیاری از و داروهایی که در آمریکا بدون نسخه به فروش می‌رسند و داروهای ژنریک مانند ضد افسردگی‌ها، داروهای ضد ایدز، ضد «اچ. ای. وی»، داروهای کنترل بارداری، شیمی درمانی، آلزایمر، دیابت، صرع و پارکینسون همگی در چین ساخته می‌شوند.  

داروهایی که از هند وارد می‌شوند عمدتا عبارتند از آنتی بیوتیک‌ها، مسکن ها، داروهای هورمونی، داروهای ضد ویروس، ویتامین ب ۱، ب۶ و ب ۱۲.

در صورت تداوم بحران جهانی ویروس کرونا کمبود ذخایر دارویی آمریکا محتمل است. تولید کنندگان دارو در آمریکا می‌توانند برای چندین ماه زنجیره تولید مواد اولیه داروها را تامین کنند اما اگر کارخانه‌های چینی برای بازه زمانی طولانی با ظرفیتی اندک تولید کنند، شرکت‌های تولید داروی آمریکایی با مشکل مواجه خواهند شد و ناچار می‌شوند برای پرکردن مجدد ذخایر خود، قیمت‌ها را به طور بالقوه افزایش دهند.

ایالات متحده می بایست برای جبران  نقصان تولید در چین و هند، افزایش ظرفیت های کارخانه هایی را که ماده اولیه و موثر دارو تولید می کنند افزایش دهد. همچنین شرکت‌های تولید کننده دارویی آمریکایی در دراز مدت می بایست زنجیره تامین مواد و تولید را مورد بازنگری قرار دهند تا از میزان وابستگی زیاد خود به تولیدکنندگان چینی و هندی کم کنند. 

  • منبع: کانال تلگرامی  UN & پایش آمریکا

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی