آماده باش برای تربیت جنسی!
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4627
بازدید دیروز : 7935
بازدید هفته : 13421
بازدید ماه : 66699
بازدید کل : 10458454
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 6 / 9 / 1398

دستشویی رفتن کودکان
اولین رفتار غلط والدین مسئله مهم «دستشویی رفتن کودکان» است، کودکان تا قبل از سه سال کنترل کاملی بر روی ادرار و مدفوعشان ندارند و چون این مسئله دردسرهای زیادی برای والدین درست می‌کند گاهی بچه‌ها را مجبور می‌کنند که خیلی زودتر از موقع مناسب و طبیعی خودشان را کنترل کنند و این وادارکردن منشا خیلی از مشکلات جنسی در بزرگسالی آنها مانند تنفر از مسائل جنسی می‌شود.

بنابراین مجبور کردن کودکان برای دستشویی رفتن وقتی آنها تمایلی به این کار ندارند، مخصوصا در پسربچه‌ها باعث به وجود آمدن اختلال‌های جنسی در آینده می‌شود.
 
تنبیه کردن کودکان
دومین رفتار غلط والدین موضوع «تنبیه کردن کودکان» است. تنبیه کردن کودکان و ضربه زدن به اندام‌های جنسی‌شان مخصوصا ضربه به پشت آنها باعث تحریک جنسی آنها می‌شود و آنها به انجام دادن کارهای بدی که باعث تنبیه‌شان می‌شود راغب‌تر می‌شوند و همین مسئله باعث اختلال شناختی در رفتارهای جنسی‌شان در بزرگسالی می‌شود.

انجام برخی از معاینات و به کار بردن تجهیزات پزشکی برای بچه‌ها باید با ملایمت و مراقبت شدیدی همراه باشد چرا که اگر در خلال این معاینات آسیبی به کودک برسد، برایش دردناک باشد یا خشونتی به کار رود و او را بترساند باعث می‌شود تا در دوران بلوغ و در آینده از مسائل جنسی بترسد.
 
پرهیز از بوسیدن و نوازش
«پرهیز از بوسیدن و نوازش» از جمله مسائلی است که سبب ایجاد کمبودهای عاطفی در کودکان می‌شود. بچه‌ها با بوسیده شدن توسط والدین و در آغوش گرفته شدن توسط آنها حس بسیار خوشایندی پیدا می‌کنند و عشق و محبت در وجود آنها شکل می‌گیرد، اما والدینی که به دلایل مختلف مثل ترس از به وجود آمدن مشکلات اخلاقی، کودکشان را از این نعمت محروم می‌کنند باعث ایجاد مشکل در کودکان و زندگی آینده و ارتباط‌های زناشویی آنها می‌شوند.

تربیت جنسی, شخصیت بچه‌ها, دوران کودکی

آماده باش برای تربیت جنسی

پوشش‌های نا مناسب
نحوه پوشش در هر خانواده‌ای بسته به فرهنگ آن دارد گاهی برخی پوشش راحتی در حضور فرزند خود دارند و وی به دیدن این گونه پوشش و لباس عادت دارد اما تغییر ناگهانی پوشش و نحوه لباس پوشیدن در حضور فرزندی و یا برادری که تا به حال با این موضوع برخورد نداشته است کار درستی نیست و تشخیص در خصوص این موضوع به عهده والدین است و گاهی ممکن است والدین به دلیل اینکه شخصیت فردی را می شناسند و می دانند  که وی فردی است که سوء نیت دارد پوشش فرزند خود را در حضور وی کنترل می کنند.

آموزش و پاسخ به مسائل جنسی کودک
«آموزش و پاسخ به مسائل جنسی کودک» سومین رفتاری است که می‌تواند در بزرگسالی کودک سبب ایجاد مشکلات جنسی شود. کودکان وقتی قدرت لمس و حرکت پیدا می‌کنند بدن خودشان را لمس کرده و کشف‌های تازه‌ای از خودشان می‌کنند پس آنها با این مسایل غریبه نیستند.

بنابراین باید در دوران کودکی به مسایل جنسی به چشم تابو، راز و حرف‌های ناگفتنی نگاه نکنیم و این نگاه را به کودکمان انتقال ندهیم تا آنها با مطرح کردن سوالها و مشکلات جنسی‌شان احساس شرم نکنند و این مسئله زمینه ساز مشکلات و اختلالات جنسی در آنها نشود.

 

آگاهی بخشی نامتناسب با سن
تربیت جنسی فرزندان به صورت ناگهانی شروع نمی‌شود بلکه والدین بایستی از دوران کودکی، تربیت جنسی فرزند خود را آغاز کنند و بدانند که چگونه به تناسب سن  فرزند خود به سئوالات جنسی وی پاسخ دهند و این آگاهی بخشی  و تربیت فرزند در هر سنی متفاوت است.

به عنوان مثال ممکن است والدین کودک ۲ یا ۳ ساله‌ای داشته باشند که مراقبت‌های خاص خود را لازم دارد . کودک در این سن متوجه بدن خود و تفاوت‌های جنسیتی می‌شود و این توجه باعث می‌شود که کودک راجع به بدن خود کنجکاوی هایی داشته باشد والدین بایستی مراقب کنجکاوی های بیش از حد او باشند. گاهی کودک سوالاتی درباره نحوه متولد شدن خود می‌پرسد که پاسخ والدین نباید بیشتر از نیاز کودک و آنچه که می‌داند باشد و برای پاسخ دهی به سوال او ابتدا باید دانست که این سوال چرا و چگونه در ذهن کودک شکل گرفته است و کودک چه اطلاعاتی در این زمینه دارد سپس بر اساس دانسته های کودک به او جواب می‌دهیم.

البته این قضیه فرهنگی است و بسته به فرهنگ هر جامعه و خانواده نحوه پاسخ دهی و آشنایی کودک و نوجوان با مسائل جنسی متفاوت است.معمولا در فرهنگ جامعه ما نوجوانان  اطلاعات خود را در خصوص بلوغ و مسائل جنسی از طریق منابع غیر والدینی نظیر دوستان ورسانه ها نظیر اینترنت و … کسب می کنند و متاسفانه منابع رسمی برای اطلاع رسانی در این خصوص غفلت کرده‌اند.

 اگر فرض بر را بر این بگذاریم که نوجوانی در مورد این مسائل از والدین خود پرسش‌هایی را می پرسد والدین بایستی با ظرافت با این مسئله کنار بیایند و نباید به انکار سوالاتی که برای وی بوجود آمده بپردازند و نه به آن دامن بزنند. گاهی والدین ترجیح می‌دهند تمام مسائل را در زمان ازدواج فرزندشان مطرح کنند اما باید بدانند اگر با برنامه‌ریزی درست و بلند مدت اطلاعاتی در خصوص بلوغ و مسائل جنسی در اختیار فرزندان خود قرار دهند و آرام و آرام و به تناسب سنشان این اطلاعات را در اختیار وی قرار دهند از بروز بسیاری از مشکلات رفتاری و اختلالات جنسی در فرزندانشان جلوگیری خواهند کرد. در جامعه مسئله محارم و ارتباط با محارم مسئله ای جدی است که این مشکل به ندرت در میان خانواده‌ها اتفاق می‌افتد و در صورتی که این ارتباط صورت گیرد نشان دهنده سطح فرهنگی خانواده و مشکلات عمیق شخصیتی دختر یا پسر تازه به بلوغ رسیده است و ممکن است بیماری های روانی پشت این قضیه وجود داشته باشد.

نکته بسیار مهم در این میان این است که والدین و معلمان باید گام به گام با بچه ها بزرگ شوند و اطلاعاتی که در خصوص مسائل جنسی در اختیار کودک ۳ ساله قرار داده می شود بسیار متفاوت با دختر ۱۳ ساله است از طرفی عدم آگاهی دادن و طفره رفتن از پاسخ به مسائل بلوغ و  سوالات جنسی باعث می شود به کنجکاوی های نوجوان تازه بالغ شده دامن زده شود، بنابراین خانواده مهمترین موقعیتی است که بایستی اطلاعات لازم و کافی را به نوجوانش بدهد و آرام آرام به راهنمایی وی بپردازد.

نوجوان زمانی که می‌خواهد مسائلی در این خصوص را با والدینش در میان بگذارد بایستی احساس امنیت کند از طرفی خانواده باید با او صحبت کرده و به او بگویند اگر احساساتی وجود دارد برای من هم در زمان نوجوانی وجود داشته و نباید ذهن خودت رو زیاد درگیر این مسئله کنی و اطلاعاتی که در اختیار نوجوان خود قرار می دهد نباید به گونه‌ای باشد که باعث کنجکاوی های شدید او شود  تا جایی که تحریک شده و به سمت تجربه کردن و فهمیدن مسائل بیان شده روی بیاورد.
 
انعطاف‌ناپذیری در روند آموزش
نوجوانی سن شروع صفات ثانویه جنسی و سن رشد تحولات شناختی  گسترده در فرد است و نوجوان ناگهان از نظر توانائی شناختی توانمند می شود و گاهی برخی از نوجوانان تازه بالغ شده با دیدن برخی فیلم‌ها و یا پوشش نامناسب تحریک شده و خیال پردازی می‌کنند گرچه همین توانائی‌های شناختی و توانائی خیالپردازی در نوجوان می‌تواند به شرایط غیر تحریک کننده هم تسری یابد . بهترین روش برای کنترل این موقعیت‌های ناخواسته سرمایه گذاری ورزشی – تحصیلی – شرکت در فعالیت های گروهی و ارائه آزادی های مجاز فردی در حد چهارچوب خانواده می باشد و به هرحال انضباط و انعطاف پذیری در روند آموزش و تربیت جنسی مولفه‌های اصلی هستند.
منابع: ایسنا/ سلامت‌نیوز
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: مربیان ببینند
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی