برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
اگر ما همه و هر کسی معادش را اصلاح کند کار درست می شود دیگر صحبت از اختلاس و دزدی و زنا نیست. همه ی این گناهانی که در جامعه می بینید، ناهنجاری هایی که می بینید، هنجار شکنی هایی که می بینید، بدحجابی هایی که می بینید همه از ضعف اعتقاد به قیامت است.
یکی از جاهایی که جذبه های خدا شامل آدم ها می شود و فراوان می آید در دستگاه امام حسین است. کسانی که در دستگاه امام حسین می آیند چون در این دستگاه خیلی دل آدم می لرزد. خودتان تجربه کرده اید که چقدر دل انسان نرم است، چقدر اشک ریخته است به خصوص این آخرهای دهه. به خصوص شب و روز عاشورا که حکم شب و روز قدر را دارد.
اما وظیفه ما در مورد امام علی علیه السّلام این است که به روی گل ایشان دست از خطا و معصیت برداریم و به عشق مولا درست زندگی کنیم، بهترین عملی که می تواند ما را به مولا نزدیک کند و جزء شیعیان واقعیش قرار دهد این روایت زیباست که: امام صادق علیه السّلام فرمودند: مَنْ عَمِلَ بِمَا عَلِمَ کفِی مَا لَا یعْلَم ـ هر کس عمل کند به آن چه می داند، کفایت می کند از آن چه نمی داند.
روز دوم محرم روزی است که اباعبدالله علیه السلام و خاندانش وارد کربلا شدند. وارد این سرزمین شدند. در نقل هست که وقتی وارد شدند اسب امام حسین ایستاد. دیگر جلو نرفت. اباعبدالله علیه السلام سؤال کرد که اسم این سرزمین چیست؟ شروع کردند چندتا اسم گفتن؛ غاضریه، نینوا، نواویس و … و بعد آخر گفتند کربلا. اباعبدالله علیه السلام فرمود بله هی ارض کرب و بلا.
اگر می خواهی تو را رهایت نکنند تو سررشته ی بندگی خودت را نگه دار. تو سر رشته خودت را نگه دار، خدا محکم نگه داشته است. خدا خدایی اش را بلد است. تو بندگی خودت را بکن، کاری که از دستت برمی آید انجام بده.
اگر کسی این را بداند که عالم به اذن خدا دارد کار می کند یک مولکول در این عالم بی اجازه ی خدا جابجا نمی شود یک برگ از درخت بی اجازه ی خدا نمی افتد آن وقت می ترسد با خدا معامله کند؟! اگر کسی این را باور کند آن وقت جایی کم می آورد؟ بن بست در زندگیش هست؟ افسردگی هست؟ آخر خط هست؟ این چیزها نیست.
بسیاری از چوب هایی که در زندگی می خوریم، چه زندگی مادی مثل بی برکتی ها، گره هایی که در زندگی می افتد، مشکلاتی که به وجود می آید، چه بی برکتی هایی که در زندگی معنوی می افتد، اشک ندارد، سوز ندارد، حال ندارد، حال سحر ندارد، حضور قلب در نماز ندارد، سال تا سال می گذرد حال ندارد مفاتیح باز کند بخواند اینها گره های معنوی است دیگر، بسیاری از این گره ها به خاطر همین است که حقوق را رعایت نمی کند. بسیاریش به خاطر همین است.
در فروع دین دیگر جای تسلیم بودن و چشم گفتن است. برای خدا شرط نگذار، برای دینداری شرط نگذار که تا من فلسفه اش را نفهمم قبول نمی کنم. تو اگر فلسفه اش را بفهمی و قبول کنی که بنده ی خدا نیستی؛ بنده ی عقلت هستی! کسی که می گوید تا من فلسفه اش را نفهمم که چرا مثلا تقلید واجب است، تو اگر بفهمی آن وقت بنده ی عقلت هستی کسی بنده ی خدا است که بگوید خدایا اگر تو فرمودی من بفهمم یا نفهمم می گویم چشم.
در کربلا و در قیام سیدالشهداء هم جوانان اولین کسانی بودند که دور سیدالشهدا را گرفتند. شما می دانید وقتی سیدالشهداء حرکتش را از مدینه شروع کرد جوانان بنی هاشم آمدند دور امام حسین را گرفتند. هفده هجده نفر؛ حضرت علی اکبر، حضرت اباالفضل و برادرانش، فرزندان عقیل، فرزندان مسلم، فرزندان جعفر طیار، فرزندان عبدالله بن جعفر، فرزندان وجود مقدس امام مجتبی که نوجوان بودند اینها بودند که دور سیدالشهداء را گرفتند.
اگر می خواهی تو را رهایت نکنند تو سر رشته ی بندگی خودت را نگه دار. تو سر رشته خودت را نگه دار، خدا محکم نگه داشته است. خدا خدایی اش را بلد است. تو بندگی خودت را بکن، کاری که از دستت برمی آید انجام بده. نگاه دار سر رشته تا نگه دارند.
خیلی از اوقات ازضعیف تر بودن قوای زن نسبت به مرد سخن به میان میآید. این تفاوتها مشهود است. حتی از نظر روانی و روحی هم در برخی زمینه ها تفاوتهایی وجود دارد. اما نباید از قدرت برتری که در زن وجود دارد غافل بشویم . و آن قدرت از حیای زن نشات میگیرد. از پنهان بودن تقاضا های او نسبت به مرد نشات می گیرد . و بخاطر این قدرت بیشتر خدا مسئولیت بیشتری درباره ی حجاب به زن داده است تا از طریق حجاب بتواند رابطه ی مرد را با خودش مدیریت کند
حاج آقا فرحزاد: بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم چون قرآن این ایام ختم پیدا میکند تقریبا آخرین جلسهای است که دربارهی محاسبه صحبت میکنیم بحث جدیدی را در هفتهی آینده شروع خواهیم کرد و این محاسبه را عزیزان ما جدی بگیرند یعنی ما یک بار بیشتر در این دنیا نخواهیم بود دیگر قابل برگشت نیست اگر امتحانی بود تکرار میشد
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و حبیبنا اباالقاسم المصطفی محمد و اله الطیبین الطاهرین المعصومین سیماالحجه بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین له الفداه و لعن الدائم علی اعدائهم
اجمعین الی قیام یوم الدین .رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهو قولی میلاد مسعود و مبارک پیامبر اکرم وامام صادق (علیهما الاف التحیته والثنا) انسان را یاد اصل و اساس
دیدن می اندازد و در باره دین انسان رو به اندیشیدن وادار می کند.
سخنرانی مکتوب حجت الاسلام والمسلمین میرباقری – هدف قیام امام حسین (علیه السلام)
حاج آقا میرباقری: بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین و لعنه علی اعدائهم اجمعین اللهم کن لولیک الحجه بن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه الساعه و فی کل الساعه ولیاً و حافظاً و قاعداً و ناصراً و دلیلاً و عیناً حتی تسکنه ارضک طوعاً و تمتعه فیها طویلاً و هب لنا رأفته و رحمته و دعائه و خیره ما ننال به سعه من رحمتک و فوز عن عندک در باب عاشورا دیگر صحبت خیلی شده در طول تاریخ و حرفهای همه هم بسیاری اش حرفهای خوب و شنیدنی بوده است از آن طرف هم یک غفلتهایی شده و تحریفهایی اتفاق افتاده که یکی از مهم ترین تحریفات در حادثهی عاشورا که از آن غفلت میشود این است که واقعه را از آن عظمتش بکاهیم کوچک تصویر کردن یک شخصیت بزرگ تحریف اوست هر چقدر هم شما تعریف و توصیفش بکنید تحریف است واقعه هم همین طور است واقعهای که بر محور سیدالشهدا است واقعهای که آثارش در روایات گاهی آمده که در زیارت مطلقهای که در کافی نقل شده سند خیلی خوبی دارد زیارت اولی است که مرحوم محدث قمی در زیارات مطلقهی سیدالشهدا نقل کردند که من توصیه میکنم حتما بخوانیم جزء زیاراتی باشد که جزء زیارات دائمی ما باشد در زیارات مطلقهی سیدالشهدا زیارت اول مفاتیح است ما زیارات مطلقه داریم که همه وقتها همه جا خوانده میشود و زیارات خاصه که مال ایام خاصه است مثل زیارات روز عرفه آن جا دارد أَشْهَدُ أَنَّ دَمَکَ سَکَنَ فِی الْخُلْدِ یعنی این وجود مقدسی که خونش جایگاهش در خلد است نه روحش.
خدیجه شبی در خواب دید: خورشید بالای مکه چرخ خورد و کم کم پایین رفته و در خانه او فرود آمد. خدیجه خواب خود را برای عموی خود و دانای اعراب تعریف کرد.آنان چنین تعبیر کردند: با مرد بزرگی ازدواج خواهی کرد که شهرت او عالمگیر خواهد شد.
کلیپ مولودی خوانی حاج مهدی رسولی مراسم جشن هفدهم ربیع الاول در مجتمع امام رضا علیه السلام –
مراسم جشن ولادت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و همچنین مراسم جشن ولادت امام صادق علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام حائری زاده و با مداحی حاج مهدی رسولی و کربلایی سیدرضا نریمانی در مجتمع امام رضا علیه السلام برگزار گردید.
قرآن آیههای متعددی درباره پیامبر اسلام صلوات الله علیه وآله دارد که خیلی جالب است. در آیه ۲۱ سوره احزاب میفرماید:«لَقَدْ کانَ لَکُمْ فی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثیراً؛ یقیناً برای شما در [ روش و رفتار] پیامبر خدا الگوی نیکویی است برای کسی که همواره به خدا و روز قیامت امید دارد و خدا را بسیار یاد میکند». یعنی پیامبر صلوات الله علیه وآله اسوه حسنه، الگوی نیکو وکامل است، آن هم برای کسانی که امید به خدای متعال و لقای خداوند در روز قیامت دارند و خدا را بسیار یاد میکنند. وقتی پیامبر صلوات الله علیه وآله به عنوان الگو و سرمشق کامل برای انسانها و امت معرفی میشود، حاکی از عظمت و بزرگواری اوست.
مباهله پیامبر با صلی الله علیه و اله و سلم مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر صلی الله علیه و اله و سلمطی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر صلی الله علیه و اله و سلمآنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد.
زندگانی پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله از حیث سیاست و مشی سیاسی بسیار قابل مطالعه و درس آموزی است. آن حضرت با شریعت جدیدی که از جانب خدای سبحان به آن مبعوث شد، دین جدید و نظام حکومتی تازه و بدیعی را در سرزمین جزیره العرب پیافکند که از آغاز نیز منحصر به این سرزمین نبود، همچنانکه در کمتر از نیم قرن از آن فراتر رفته، بلاد ایران، شام، مصر و مغرب را درنوردید و تا قلب آندلس پیش رفت. به این ترتیب، نهالی که با دستان مبارک آن پیامبر رحمت غرس شده بود، درخت تناوری شد که ریشههای آن تا اعماق سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا گسترده شده و شاخ و برگ آن بر سراسر گیتی سایه افکند.
در بخش اوّل جلوه هایی از اخلاق سیاسی پیامبر صلّی الله علیه وآله به اخلاق زمامداری در بخش سیاست داخلی پرداختیم و در این قسمت ادامه آن را خواهیم داشت.
قانونمداری در امر حکومت
آنچه در سیرهی سیاسی پیامبراعظم، به نحو چشمگیری، مشاهده میشود، تأکید فراوان ایشان بر قانونمداری و ضابطهمحوری است. هیچ یک از تصمیمات حکومتی آن رسولاعظم خداوند بر پایه روابط خارج از قانون اعلام شده، اتخاذ نشده است. شاید یکی از زیباترین مظاهر قانونمداری حاکمیت آن حضرت، بیانیه و پیماننامهای باشد که به منزله قانون اساسی دولتشهر اسلامی از سوی ایشان منتشر شد. پیامبراکرم صلّی الله علیه و آله در این بیانیه محکم و در آغاز تشکیل حکومت در مدینه، تکلیف همزیستی مهاجران و انصار، و نیز همزیستی مسلمانان و یهودیان را در شهر مدینه اعلام مینماید. این بیانیه به مثابه قانونی است که حقوق اساسی اقشار جامعه را دربر دارد و نبوغ فکری رهبر عالیقدر اسلام را در تشکیل امت واحده و تنظیم امور مردمی مختلف العقیده به ثبوت میرساند.