برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
رئیسی: آموزش و پرورش نباید با نگاه اقتصادی خصوصی شود
«سید ابراهیم رییسی» در گفتوگویی اظهار کرد: آموزش و پرورش نباید با نگاه اقتصادی خصوصی شود، اقتصاد کشور باید در خدمت ارتقای فرهنگی کشور و به خصوص آموزش و پرورش باشد. خرج کردن در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم تحقق عدالتآموزشی گفت: یکی از مشکلات آموزش و پرورش این است که برخی مدیران به جای تمرکز بر مسئولیت خود به مدرسهداری شخصی روی میآورند.
حجتالاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رییسی» در گفتوگویی اظهار کرد: آموزش و پرورش نباید با نگاه اقتصادی خصوصی شود، اقتصاد کشور باید در خدمت ارتقای فرهنگی کشور و به خصوص آموزش و پرورش باشد. خرج کردن در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است.
رئیسی: در قوه قضاییه خیلی تلاش کردند که مرا به حاشیه ببرند / در انتخابات دوره قبل کمتر کسی به اندازه بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفت
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در انتخابات دوره قبل شاید کمتر کسی در کشور به میزانی که بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفتم بوده باشد و با آنکه حرفهای نادرست و نابهجایی درباره من زدند و با آنکه افترا از هیچکس جایز نیست اما یک شکایت هم از کسی نکردم در حالی که رقبای ما صدها شکایت کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید آستانه تحمل مسئولان و نه فقط سران قوا بلکه همه مدیران بالا برود.
رهنمودهای انتخاباتی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
این مجموعه، رهنمودهای انتخاباتی از سخنان مقام معظم رهبری است، انشاء الله نصب العین مردم، مسوولان و نامزدهای انتخاباتی باشد .
من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است.
اخلاق انتخاباتي به عنوان يكي از مسائل مهم، هماره ازسوي رهبران ديني و سياسي مورد تاكيد و اهتمام قرارگرفته است؛ زيرا شرايط انتخاباتي، بستر مناسبي براي اتهامات، افترا، شايعه پراكني مطالبات غيرواقعي و امور ضداخلاقي و ضدهنجاري ديگر است. حتي اگر رقيبان، اصول اخلاقي را مراعات نمايند، هواداران و پيروان آنها، بعضا هنجارشكني مي كنند.اين در حالي است كه اصول عقلاني و مباني حقوقي و ارزش هاي اخلاقي با خاستگاه هاي عقلاني و عقلايي
وقتی خضر پیامبر برای خدمت به مساکین و یتیمان و با تشنگی و گرسنگی تمام به مرمت دیواری اقدام می کند که در زیر آن آدرس گنج دو یتیم است، وقتی که این عمل طاقت فرسای خضر در شرایطی صورت می گیرد که اهل همان قریه از اطعام دو پیامبر خدا امتناع می ورزند «فابوا ان یضیفوهما»
اگر اختلالی در امر خدمت به خلق ا... مشاهده می شود، به یکی از دو امر برمی گردد: الف) به لحاظ مکانیکی مشکلی در دستگاه جامعه به وجود آمده است. ب) نیروی انسانی خوب کار نمی کند. اگر در مشاهدات خود به مورد دوم رسیدیم باز خالی از یکی از این دو نیست: ب - 1) مشکل در توده ی مردم است. ب - 2) مشکل در خواص است؛ و مشکل خواص امر معنوی است. با این چند گزاره ی کوتاه بحث موانع درونی خدمت رسانی، خود به خود، به نقطه ی
انسان اجتماعی است و در جمع , استعداش شکوفا می گردد انسانها, همانند سنگهایی نیستنداز یکدیگر بی خبر و با هم بی ارتباط بلکه مانند حلقات یک زنجیره اند که حیات و قوامشان در گرو پیوستگی و وابستگی است . به همین جهت , در فرهنگ بشری , همواره , به این مساله توجه گردیده و به تعبیرهای گوناگون , جامعه انسانی به این سو فراخوانده شده است .اندیشه وران و مصلحان , با بیان و قلم , مردم را به تعاطف , تعاضد, همدلی و خدمت رسانی دعوت کرده و آن
چنان که می دانید خرداد امسال هم علاوه بر گرمای هوا، گرمای انتخابات ریاست جمهوری را هم تجربه می کند. از آنجا که ما نه سر پیازیم نه ته سیب زمینی!؟ همه جار و جنجال های تبلیغاتی و بحث های انتخاباتی و افشاگری ها و مصاحبه ها و میتینگ ها و... را به اهلش می سپاریم و تنها به استفاده ابزاری از موضوع انتخابات پرداخته آن را سوژه این شماره دیدار آشنا می کنیم! بله در این شماره قصد داریم به «احکام انتخابات» بپردازیم!
آخرین استفتائات از آیت الله مکارم شیرازی درباره انتخابات
برنامه زمزم احکام رادیو معارف در ایام نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به این موضوع پرداخته و در جریان این برنامه به پاسخ استفتائات مخاطبان از آیت الله مکارم شیرازی در مورد مسئله انتخابات پرداخته است.
منبع : radiomaaref.ir
بخشی از سئوالات(استفتائات) شنوندگان "برنامه زمزم احکام" و پاسخ های این مرجع تقلید به شرح زیر می باشد.
نتایج آخرین نظرسنجی های انتخابات ریاست جمهوری حاکی از اقبال بیشتر به سیدابراهیم رئیسی است.
به گزارش فارس، ایسپا در باره نتایج آخرین نظرسنجی این مرکز گفته: ۳۴.۱٪ گفتند «قطعا شرکت خواهم کرد»، ۷.۸٪ اعلام کردند «احتمال زیاد شرکت خواهم کرد»، ۱۶.۳٪ بیان کردند «هنوز تصمیم نگرفتهام» و ۸.۹٪ اعلام کردند «احتمال کمی دارد شرکت کنم». ۳۲.۴٪ اظهار کردند «به هیچ وجه شرکت نمیکنم» و ۰.۵٪ نیز به این سوال پاسخ ندادند.
همچنین بر اساس نظرسنجیهای انجام شده از میان افرادی که در انتخابات شرکت میکنند، ۴۸.۶ درصد ابراهیم رئیسی، ۳.۱ درصد محسن رضایی، ۱.۶ درصد سعید جلیلی، ۱.۳ درصد عبدالناصر همتی، ۰.۸ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۰.۳ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۱ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیدهاند. ۴۱ درصد نیز هنوز تصمیم نگرفتهاند و ۳.۲ درصد به این سوال پاسخ ندادند.
خیزش کشورهای عربی به سمت مردم سالاری از یکسو و مجادلات و مناقشات گسترده ای که در ایران قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم صورت گرفت از سوی دیگر، اهتصام ویژه به اخلاق انتخاباتی را مورد توجه خاص قرار داده است. بی شک بدون تدوین منشور عملی اخلاق انتخاباتی و التزام عملی همگان به آن نه تنها انتخابات در مردم سالاری، دینی نخواهد بود که می تواند ظرفیت های بحران های امنیتی را نیز فعال سازد. مقاله حاضر، به بررسی برخی مختصات و الزامات اخلاق انتخاباتی، در نظام مردم سالاری دینی می پردازد. این مقاله به شیوه توصیفی تحلیلی به تشریح برخی اصول اساسی منشور اخلاق انتخاباتی پرداخته که بایسته است از سوی فعالان عرصه انتخابات شامل رای دهندگان، انتخاب شوندگان، مجریان و ناظران و رسانه ها مورد توجه قرار گیرد.
به حق انتخابات را می توان آینه تجلی حضور و مشارکت ملت در تعیین سرنوشت خویش نامید که در آن، فرهنگ و رشد خود را به نمایش می گذارند. این حضور و مشارکت نشانگر دو چیز است: تدبیر و توصیف. تدبیر سخن از عقل است و توصیف سخن از عشق و وصف حال. عشق به ایران و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و شهدا.