دل من در پی یک واژه بی خاتمه بود اولین واژه که آمد به نظر، فاطمه بود سیمای ام ابیها علیهاالسلام در آیه تطهیرتندیس مظلومیت
زهرا علیهاالسلام ، کوثر خداست. لیلة القدر خداست. جلوه جمال خداست و تفسیر جلال خدا.
زهرا علیهاالسلام دختر رسول صلی الله علیه و آله و سلم است و همتای علی علیهالسلام .
زهرا علیهاالسلام معرّف نهایت کمال زن است و اوج عروج یک انسان.
طنین فریاد زهرا علیهاالسلام همپای ضربت خندق است.
زهرا علیهاالسلام تلاوت بیداری است، سایبان شوق است و بهار سرشار دل های آشنا.
خورشید در تابوت زهرا علیهاالسلام غروب کرد و ملائک به عشق دیدار او، به سجده درافتادند و با اشک هاشان، راهش را تا به خدا علامت گذاردند.
قرآن، هرچند نام زهرا علیهاالسلام را به میان نیاورده، امّا گاه به اشاره، به آن بانوی یگانه دوران اشاره کرده که از آن شمار آیه تطهیر است: «خدا چنین میخواهد که ناپاکی و گناه را از شما خاندان نبوت ببرد، و شما را از گناه پاک و پیراسته گرداند».
آیه تطهیر، از آیه های معروفی است که درباره اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نازل شده و آنها را، انسان های پاک از گناه معرفی میکند و با توجه به احادیث متواتر، دخت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نیز از شمار اهلبیت است.
پس از نزول این آیه، از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم سؤال شد که این آیه شریف در شأن کیست؟ حضرت فرمودند: در شأن من، علی علیهالسلام ، فاطمه علیهاالسلام و حسنین علیهماالسلام .
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم برای اثبات و روشن نمودن این حقیقت که مراد از اهل بیت علیهمالسلام ، پنج نور عظیم هستند و نه دیگری، بعد از نزول این آیه، هر روز تا زمان رحلتش، هنگام خروج از منزل برای اقامه نماز صبح، به در خانه حضرت صدیقه علیهاالسلام میآمد و میفرمود: سلام بر شما ای اهل بیت، به درستی که خدا اراده فرموده است که هر ناپاکی را از شما خاندان نبوت دور گردانده، شما را پاک و منزه گرداند.