شتاب دهندهها شرکتهایی هستند که در ایدههای جدید سرمایه گذاری میکنند. آنها به صاحبان ایدهها کمک میکنند تا بتوانند تعریفی صحیح و نمونه اولیه مناسبی از کالا و یا خدماتی که قصد نوآوری در آن صنعت را دارند، ارائه دهند.
مرکز رشد دانشگاه تبریز یکی از مراکز رشد قدیمی دانشگاههای کشور است که در عرض سه سال گذشته زیرساختهای آن انجام شده است. یعنی ساختمان مربوط به مراکز رشد و نوآوری کاملا بازسازی شده و همچنین حدود ۷۰ شرکت در دو ساختمان مجهز در مرکز رشد دانشگاه مستقر هستند.

دانشجو: آیا هم اکنون شرکتهای شتاب دهنده در دانشگاه مستقر هستند؟
دانشجو: مهمترین دستاوردهای دانشگاه در مرکزرشد در چه زمینههای بوده است؟
دانشجو: چه امکاناتی را در اختیار شرکتهای مستقر در دانشگاه قرار داده اید؟
دانشجو: در دانشگاهای که اعضای هیئت علمی که فعالیتهای علمی کمتری دارند چطوربرخورد میشود؟
دانشجو: هم اکنون مقالات اعضای هیئت علمی در چه سطحی قرار دارند؟
دانشجو: در حال حاضر وضعیت ارتباط دانشگاه با صنایع چگونه است؟
صاحبان صنایع باید بدانند فعالیتهای علمی یک کارهای بلندمدت هست امروز اگر از ما بخواهند چیزی را درست کنیم این امکان پذیر نیست، چون این کار باید به صورت علمی انجام شود و بر بروی آن رویش پژوهش و نمونه آزمایشگاهی درست شود بعد از آن به سمت تولید انبوه و وارد بازار شود در صورتی که متاسفانه خیلی از صنایع ما آن موقعی که تحریمی نیست اصلا دانشگاهها را نمیشناسند.
موقعی که تحریمها پررنگ میشوند در عرض سه ماه میگویند فلان دستگاه را لازم داریم و دانشگاه نمیتواند آن را آماده کند در صورتی که این جوری نیست R&D صنایع باید با دانشگاهها ارتباط مستقیم داشته باشند آینده نیاز خود را در همان دانشگاه و با هزینه کمتر بتوانند برنامه ریزی کنند متاسفانه این روند ارتباط صنعت و دانشگاه بیشترین مشکل از همین جا ظاهر میشود.
دانشجو: آیا تحریمها در ارتباط صنایع با دانشگاه تاثیر گذاشته است؟

نظرات شما عزیزان: