«حصر» تجلی رأفت نظام با سران داخلی فتنه است
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2311
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 2726
بازدید ماه : 108092
بازدید کل : 11164943
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 9 / 10 / 1396

آیت الله خاتمی خاطر نشان کرد: در آن خطبه یک مبنایی هم گفتم. گفتم که ما در فقه مان سه عنوان داریم؛ یکی عنوان "بغی" است که خروج بر امام عادل است. یکی عنوان "محاربه" است که کسانی با سلاح (سلاح گرم یا سرد) به خیابان بریزند و آدم بکشند و مردم را بترسانند. یکی هم"افساد فی الارض" است. من در آن صحبت از کسی اسم نبردم. گفتم اگر کسانی این عناوین را داشته باشند، حکم شان را قرآن بیان کرده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه شأن نماز جمعه، شأن دادن معیار است، تصریح کرد: به عبارت دیگر من در خطبه جمعه کبرای قصه را گفتم. طبق کبرای قصه کسانی که این کارها را بکنند محارب اند. منتهی رسانه ها چه داخلی و چه خارجی این کبرا را بر صغرا تطبیق کردند و گفتند که مقصود خاتمی این دو نفر بود. بنده کبرای کلی گفتم و بر آن کبرای کلی همچنان هستم اما آیا آقایان محارب اند یا خیر به نظر می رسد که تشکیل دادگاه در زمان خودش مشخص خواهد کرد که محارب هستند یا نیستند. شأن نماز جمعه، شأن صدور حکم نبوده و نیست اما شأن دادن معیار هست. الآن هم می گویم کسانی که به خیابان ها بریزند و با سلاح گرم یا سرد ایجاد رعب کنند، به مسجد حمله کنند و بی گناهان را بکشند مصداق محارب اند، اما اثبات محاربه با دادگاه است.

وی در مورد دیکتاتوری موسوی و کروبی نیز گفت: دیکتاتوری،گاهی دیکتاتوری نشان دار است و گاهی بی نشان. دیکتاتوری نشان دار مثل صدام یا شاه است. دیکتاتوری بی نشان دیکتاتوری است که پوششی از دموکراسی هم دارد. بنابراین دیکتاتوری آقایان بی نشان است. اینکه بگویند به دلیل اینکه رأی نیاورده اند، بنابراین انتخابات باطل است دقیقاً دیکتاتوری است. منتهی بدون نشان و در پوشش دفاع از حقوق ملت است، کدام ملت؟! ملتی که در مقابل شما ایستاده اند؟! راهپیمایی 9 دی 88 علی التحقیق از راهپیمایی های 22 بهمن باشکوه تر بود، یعنی یک ملت در برابر شما ایستادند، آن وقت می گویند حقوق ملت.

آیت الله خاتمی افزود: دیکتاتوری در پوشش دروغین دفاع از حقوق ملت، از آن دیکتاتوری های اختصاصی جریان فتنه است. اینکه انتخاباتی شده و مردم آقایان را انتخاب نکردند و بیایند و بگویند انتخابات ابطال شود و چرا ما را انتخاب نکردند. جالب است که رهبری در فتنه 88 از جمهوریت نظام دفاع کردند و از رأی مردم پاسداری کردند که رأی مردم باطل نشود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین در مورد خسارت های اقتصادی فتنه 88 نیز گفت: خسارت های اقتصادی که فراوان است، حتی بنده در این تحریم ها هم دست نامحرمان را می بینم. قبل از این تحریم های کذایی شخصیت هایی تحریم شدند از جمله آیت الله یزدی، آیت الله مصباح یزدی و این کمترین بودیم اما چه کسی به این ها خط می دهد و چه کسی به این ها آدم ها را معرفی می کند، جز این ها؟! جز با همکاری این ها؟! بنده معتقدم همچنان مشغول ضربه زدن هستند.

وی افزود: برخی آن رفتاری که اوایل انقلاب داشتند که از نفرت از آمریکا و... بود، کاملاً عدول کردند و در فتنه کاملاً با سفارتخانه های بیگانه به خصوص سفارت انگلیس مرتبط بودند، بعدها در اعترافاتشان گفتند. در مجموع خسارت حیثیتی که به انقلاب وارد کردند، نظامی که به معنای کلمه دموکراسی بر آن حاکم است. دموکراسی ای که به معنای حاکمیت رأی مردم است.

آیت الله خاتمی خاطر نشان کرد: ما دموکراسی را به معنای اینکه هر چیزی که مردم می خواهند ولو خلاف شرع باشد را قبول نداریم، بلکه ما معتقدیم اگر در غرب این چنین است و مردم می گویند همجنس بازی آزاد باشد، ما می گوییم دین ما اجازه نمی دهد. این دموکراسی را نداریم که هرچه مردم بخواهند. در چارچوب دین هرچه بخواهند آزاد است. ضربه حیثیتی که به انقلاب وارد کردند بیش از ضربه های اقتصادی بود که به انقلاب اسلامی وارد شد. گرچه این ضربه های اقتصادی هم اگر روزی دادگاهی برای فتنه گران تشکیل شود هم باید پاسخگو باشند.

متن کامل گفت وگو با آیت الله خاتمی به شرح زیر است:

*: بسم اللّه الرّحمن الرّحیم. از اینکه به ما وقت دادید تا بتوانیم به حضور شما برسیم و از نظرات و اظهارات شما استفاده کنیم، کمال تشکر را دارم. موضوع گفت وگوی ما همان طور که قبلاً خدمت شما عرض کردم در مورد فتنه 88 و حوادثی که بعد از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد، است. سؤال اولم را می خواهم در مورد قبل از حوادث 88 بپرسم. دشمنان داخلی و خارجی، جریانات اوپوزیسیون و... چه اقداماتی را قبل از فتنه انجام دادند تا اینکه بتوانند فتنه 88 را رقم بزنند و تحرکات آنها از چه زمانی شروع شد؟

آیت الله خاتمی: بسم اللّه الرّحمن الرّحیم. فتنه سال 88 از مقاطع دردناک در تاریخ ایران بعد از انقلاب اسلامی است. روایتی است از نبی اکرم(ع) که فرمودند: ثَلاثَهٌ أخافُهُنَّ عَلى اُمتَّى الضَّلالَةُ بَعْدَ الْمَعْرِفَةِ وَ مُضِلّاتُ الْفِتَنِ وَ شَهْوَةُ الْبَطْنِ وَ الْفَرْجِ . بعد از من برای سه چیز نگرانم؛ یک:"الضَّلالَةُ بَعْدَ الْمَعْرِفَةِ"؛ یکی گمراهی بعد از معرفت. دو: "مُضِلّاتُ الْفِتَنِ"؛ فتنه های گمراه کننده. سه: شَهْوَةُ الْبَطْنِ وَ الْفَرْجِ ؛ آلودگی های اقتصادی و آلودگی های فکری، اخلاقی و جنسی. این سه نگرانی به نظر می رسد که برای هر انقلابی هست.

حاکمیت لیبرال ها در کشور هم فتنه بود

یکی از نگرانی های حضرت رسول(ص) مُضِلّاتُ الْفِتَنِ است. بعد از انقلاب اولین جریانی که با ما درگیر شد جریان کمونیستی و الحادی بود، که فتنه ای بود. دوم جریان منافقین بود که تا خرداد سال 1360 در کشور بوده فعالیت می کردند و ترور می کردند، این هم فتنه بود. حاکمیت لیبرال ها فتنه ای برای کشور بود. این ها فتنه بود و با هدایت های امام و درایت ایشان از آنها عبور کردیم.

بعضی از فتنه ها، فتنه های کور بود. من معتقدم که جریان فتنه مهدی هاشمی در مسئله قائم مقامی از آن فتنه ها بود. همچنین جریان فتنه 88 هم این طور بود. کور بودن این فتنه به خاطر آن بود که کسانی با انقلاب درافتادند که روزی روزگاری یار انقلاب بودند و روزی از ارکان انقلاب به حساب می آمدند. این ها با انقلاب و ولایت فقیه درافتادند.

ما نمی خواهیم شبیه سازی کنیم، امامان معصوم(ع) در قله ای هستند که ما را دسترسی به آنها نیست اما برای مولا خیلی سخت بود زبیری که تا دیروز هم رزمش بوده و نفر شماره دو لشگر اسلام بود در مقابلش بایستد، زیرا یک زمانی اول علی(ع) و بعد زبیر می گفتند. خیلی برای مولا علی(ع) سخت بود. بر این اساس است که مُضِلّاتُ الْفِتَنِ خطراتی است که هر انقلابی را تهدید می کند.

از اشتباهات در باب فتنه این است که کسانی فکر کنند فتنه مولود سال 88 بود، این تحلیلی کاملاً خطاست. اگر بخواهیم فتنه را ریشه یابی کنیم باید به فجر پیروزی برگردیم. از فجر پیروزی انقلاب اسلامی جریانی ولایت فقیه را برنمی تافت. من دو شاهد بگویم:

آقای بزرگواری که از ارکان انقلاب اسلامی بود و 1-2 سال بعد از انقلاب به رحمت خدا رفت، می گوید: وقتی در فرودگاه مهرآباد منتظر امام(ره) بودیم آقایی کنارم نشسته بود که بعداً وزیر و وکیل شد، در فتنه 78 دست داشت، در فتنه 88 دست داشت و الآن هم در زندان است، گفت: شما آخوندها توانستید شاه را سرنگون کنید، اما حکومت کردن را بلد نیستید، ازتان می گیریم .

آخوندها که کاره ای نیستند، ولایت فقیه است که کاره ای است، مسئله این است. روحانی کوچه و بازار که کاری در دستش نیست. آقای دیگری هم که از چهره های سرشناس بعد از انقلاب محسوب می شد، از امام حکم ها هم داشت، بعد از ارتحال امام به صراحت گفت: ما زمان امام(ره) هم با ولایت فقیه مخالف بودیم، می ترسیدیم که ابراز عقیده کنیم.

این دو شاهد. خوب! تا زمانی که امام(ره) زنده بود، اقتدار امام(ره) به گونه ای بود که اگر جمله ای می گفتند مطرود امام(ره) می شدند، بعد از امام کم کم آهنگ مقابله با ارزش های انقلاب شروع شد.

تهاجم به ارزش ها در دوران حاکمیت اصلاح طلبان زمینه ساز فتنه 78 شد

ماجرای حاکمیت اصلاح طلبان پیش آمد، در این حاکمیت ارزش های انقلاب یکی یکی مورد هجمه قرار گرفت. مسئله امر به معروف و نهی از منکر، مسئله قداست پیامبر(ص)، زیر سؤال بردن مبانی انقلاب که یک کتاب قطور است و... مورد هجمه قرار گرفت و متأسفانه مهاجمان مورد حمایت قرار می گرفتند. یکی می آمد و می گفت تقلید میمون صفتی است، بعد آقایی که آن روز مسئول بود به این شخص می گفت وی مورخ ارزشمندی است! این تهاجم ها شروع شد تا فتنه 78 شکل گرفت.

فتنه گران 78 مجازات می شدند، فتنه 88 اینقدر گسترده نمی شد

گردانندگان فتنه 78 همان گردانندگان فتنه 88 بودند. در فتنه 78 حدود یک هفته علیه نظام در تهران به بهانه تعطیلی روزنامه سلام تظاهرات بود و هرچه نیروهای امنیتی می رسیدند و شورش را خاموش می کردند در جایی دیگر آتش را روشن می کردند. در فتنه 78 رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا از فتنه گران حمایت کرد. خیلی جنایت انجام شد و به دلیل اینکه حاکمیت با اصلاح طلبان بود نگذاشتند که یکی از آن مجرمان به مجازات واقعی شان برسند. اگر فتنه گران سال 78 مجازات می شدند، حداقل فتنه 88 این قدر گسترده نمی شد.

دقیقاً فتنه گران 78 بانیان 88 بودند و سخن است که هدف همان بود. هدف این بود که حکومت را ازتان می گیریم . هدف این بود که ولایت فقیه در عرصه حاکمیت نباشد. در فتنه 88 ولایت هدف بود، یعنی می خواستند که ولایت فقیه را از صحنه حذف کنند. برخی از فتنه گران مصاحبه کرده و گفته بودند که قبل از انتخابات: چه پیروز بشویم چه نشویم، برنامه تنظیم شده بود. جالب این است که مقام معظم رهبری در سخنرانی فروردین سال 88 پیش بینی کرده بودند که شعار تقلب را بعضی مطرح خواهند کرد.

بنابراین فتنه 88 در حقیقت گامی در راستای ولایت ستیزی بود که ستون فقرات این انقلاب است، این را مردم فهمیدند. مردم از برخی از کسانی که خودشان را خواص می نامیدند جلوتر قرار گرفتند و صبوری پیشه کردند تا ببینند فتنه گران چه می کنند، دیدند آنها به عاشورا و سیدالشهدا(ع) هم رحم نکردند و شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه دادند و هر مناسبت ملی را تبدیل به بحران کردند.

در مراسم 13 آبان و 16 آذر بحران ایجاد کردند و در 16 آذر عکس امام(ره) را به آتش کشیدند، به پایگاه بسیج حمله کردند، مسجد را به آتش کشیدند، تعداد زیادی در این حادثه کشته شده به شهادت رسیدند و این هم نشان از کینه دیرینه دارد و نشان از این داشت که این حرکت، حرکت مورد رضایت استکبار است. همین اوبامایی که امروز این چنین برای ملت ایران خط و نشان می کشد، حداقل 3 بار "به نام" از یکی از فتنه گران حمایت کرد. آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به حمایت فتنه گران آمدند، منافقین و سلطنت طلبان هم همین طور. اگر چشم بصیرتی باشد می بیند که این جریان، جریان ضدخط ملت و ضد منافع این ملت بود.

*: بعد از حواث انتخابات شما ــ در 5 تیر 88 بود که ــ در ترییون نماز جمعه گفتید حکم سران داخلی فتنه محاربه است. با توجه به اینکه عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و درجه اجتهاد را نیز دارید، بر چه اساس فقهی حکم را محاربه دانستید؟

آیت الله خاتمی: در آن خطبه من 7-8 نکته گفتم که اگر مراجعه بفرمایید می بینید. یک نکته این بود، به کسانی که بازی خوردند و فریبشان دادند به خصوص جوان ها با مهر برخورد شود، حتی تعبیرم این بود که برای این ها پرونده هم تشکیل نشود. یعنی این بخش از صحبتم هم برجسته بود.

در آن خطبه یک مبنایی هم گفتم. گفتم که ما در فقه مان سه عنوان داریم؛ یکی عنوان "بغی" است که خروج بر امام عادل است. یکی عنوان "محاربه" است که کسانی با سلاح (سلاح گرم یا سرد) به خیابان بریزند و آدم بکشند و مردم را بترسانند. یکی هم"افساد فی الارض" است. من در آن صحبت از کسی اسم نبردم. گفتم اگر کسانی این عناوین را داشته باشند، حکم شان را قرآن بیان کرده است.

مصادیق محاربه را در خطبه های نماز جمعه گفتم

به عبارت دیگر من در خطبه جمعه کبرای قصه را گفتم. طبق کبرای قصه کسانی که این کارها را بکنند محارب اند. منتهی رسانه ها چه داخلی و چه خارجی این کبرا را بر صغرا تطبیق کردند و گفتند که مقصود خاتمی این دو نفر بود. بنده کبرای کلی گفتم و بر آن کبرای کلی همچنان هستم اما آیا آقایان محارب اند یا خیر به نظر می رسد که تشکیل دادگاه در زمان خودش مشخص خواهد کرد که محارب هستند یا نیستند. شأن نماز جمعه، شأن صدور حکم نبوده و نیست اما شأن دادن معیار هست. الآن هم می گویم کسانی که به خیابان ها بریزند و با سلاح گرم یا سرد ایجاد رعب کنند، به مسجد حمله کنند و بی گناهان را بکشند مصداق محارب اند، اما اثبات محاربه با دادگاه است.

*: اخیراً اصلاح طلبان و جریانات اوپوزیسیون تأکید دارند که باید حصر آقایان موسوی و کروبی برداشته شود، به نظر شما چرا اصلاح طلبان بر رفع حصر اصرار دارند؟ آیا می خواهند جریان جدیدی را به واسطه حضور آنها در جامعه ایجاد کنند؟

آیت الله خاتمی: بنده عرضم این است که اگر کسانی دلسوزند و می خواهند مشکلات برطرف شود، نصف این تلاشی که برای رفع حصر این آقایان دارند، تلاش کنند که این ها به خطایشان اعتراف و از ملت عذرخواهی کنند. مثل آفتاب روشن است که چه ضربه ای به کشور بود و آقایان هم در حقیقت سردسته این جریان بودند. بیانیه های آتش افروزانه آنها جمعیت را جمع می کرد. نصف این تلاش را بگذارند برای آن که آقایان بیایند و عذرخواهی کنند. آن وقت جاده برای بررسی مسائل بعدی صاف می شود.

بنابراین آنچه اکنون مطرح است این است که یک جریانی می خواهند خود را فاتح میدان معرفی کنند و بگویند دیدید بدون عذرخواهی هم ما مجرمان را آزاد کردیم. ما معتقدیم آنچه اتفاق افتاده جرم بود. به آتش کشیدن کلان شهر تهران جرم بود، بیانیه های تند و تیز و آتشین این ها در برافروزی این آتش نقش داشت. این تصور که فکر کنند آقایان آمده اند و دستور داده اند که به مسجد و پایگاه های بسیج حمله کنند را که کسی نمی گوید ولی در فضایی که آنها ساختند این جرم ها اتفاق افتاد. جرم گاهی بالمباشره و گاهی بالتصویب است. ابتدا باید تلاش کنند که این ها عذرخواهی کنند تا مراحل بعدی... .

حکم کسانی که در فتنه 88 دعوت به شورش مسلحانه کردند "محاربه" است

*: برخی می گویند اقدامات آقایان موسوی و کروبی معاونت در محاربه محسوب می شود...

آیت الله خاتمی: کسانی که دستور داده باشند که مردم به خیابان ها بریزند و بیانیه داده باشند و دعوت به شورش مسلحانه کردند، کُلت دست گرفته و تیراندازی کرده باشند، از نظر فقهی حکم محاربه است ولی این حکم را بخواهیم به هر کسی نسبت دهیم باید دادگاه تشکیل شود. ما در خطبه ها مسئله کلی را گفتیم اما باید دادگاه تشکیل شود و دادگاه بر اساس ضوابط حکم محاربه را صادر کند.

موسوی و کروبی دیکتاتور هستند

*: مقام معظم رهبری هم فرمودند میل دیکتاتوری در همه افراد وجود دارد که باید با دین و تعبد این میل را سرکوب کرد. به نظر شما کسانی که جمهوریت نظام را در فتنه 88 زیر پا گذاشتند و اعتنایی به رأی مردم نداشتند، به نوعی دیکتاتور نبودند؟ روش دیکتاتوری فتنه گران در سال 88 به چه صورت بود؟

آیت الله خاتمی: دیکتاتوری،گاهی دیکتاتوری نشان دار است و گاهی بی نشان. دیکتاتوری نشان دار مثل صدام یا شاه است. دیکتاتوری بی نشان دیکتاتوری است که پوششی از دموکراسی هم دارد. بنابراین دیکتاتوری آقایان بی نشان است. اینکه بگویند به دلیل اینکه رأی نیاورده اند، بنابراین انتخابات باطل است دقیقاً دیکتاتوری است. منتهی بدون نشان و در پوشش دفاع از حقوق ملت است، کدام ملت؟! ملتی که در مقابل شما ایستاده اند؟! راهپیمایی 9 دی 88 علی التحقیق از راهپیمایی های 22 بهمن باشکوه تر بود، یعنی یک ملت در برابر شما ایستادند، آن وقت می گویند حقوق ملت.

دیکتاتوری در پوشش دروغین دفاع از حقوق ملت، از آن دیکتاتوری های اختصاصی جریان فتنه است. اینکه انتخاباتی شده و مردم آقایان را انتخاب نکردند و بیایند و بگویند انتخابات ابطال شود و چرا ما را انتخاب نکردند. جالب است که رهبری در فتنه 88 از جمهوریت نظام دفاع کردند و از رأی مردم پاسداری کردند که رأی مردم باطل نشود.

عده ای در داخل به خارجی ها خط می دهند که چه کسانی را تحریم کنید

*: حضور شما در هیئت رئیسه مجلس و خطیب نمازجمعه تهران این امکان را دارد که شما اطلاعات کاملی نسبت به رخدادهای کشور و حتی شرایط بین المللی داشته باشید. بعد از فتنه 88 چه خسارت هایی به کشور زدند؟ مثلاً در همان دوران برخی از بنگاه های اقتصادی از ادامه همکاری با ایران انصراف دادند. در همین باب، چه اتفاقاتی در صحنه اقتصادی کشور افتاد که باعث خسارت ها و تضییع حقوق مردم شد؟

آیت الله خاتمی: خسارت های اقتصادی که فراوان است، حتی بنده در این تحریم ها هم دست نامحرمان را می بینم. قبل از این تحریم های کذایی شخصیت هایی تحریم شدند از جمله آیت الله یزدی، آیت الله مصباح یزدی و این کمترین بودیم اما چه کسی به این ها خط می دهد و چه کسی به این ها آدم ها را معرفی می کند، جز این ها؟! جز با همکاری این ها؟! بنده معتقدم همچنان مشغول ضربه زدن هستند.

برخی آن رفتاری که اوایل انقلاب داشتند که از نفرت از آمریکا و... بود، کاملاً عدول کردند و در فتنه کاملاً با سفارتخانه های بیگانه به خصوص سفارت انگلیس مرتبط بودند، بعدها در اعترافاتشان گفتند. در مجموع خسارت حیثیتی که به انقلاب وارد کردند، نظامی که به معنای کلمه دموکراسی بر آن حاکم است. دموکراسی ای که به معنای حاکمیت رأی مردم است.

ما دموکراسی را به معنای اینکه هر چیزی که مردم می خواهند ولو خلاف شرع باشد را قبول نداریم، بلکه ما معتقدیم اگر در غرب این چنین است و مردم می گویند همجنس بازی آزاد باشد، ما می گوییم دین ما اجازه نمی دهد. این دموکراسی را نداریم که هرچه مردم بخواهند. در چارچوب دین هرچه بخواهند آزاد است. ضربه حیثیتی که به انقلاب وارد کردند بیش از ضربه های اقتصادی بود که به انقلاب اسلامی وارد شد. گرچه این ضربه های اقتصادی هم اگر روزی دادگاهی برای فتنه گران تشکیل شود هم باید پاسخگو باشند.

*: در جریان فتنه برای ضربه زدن به اقتصاد و موضوعات هسته ای جریاناتی بودند که بخواهند با غرب همکاری کنند؟

آیت الله خاتمی: اینکه دست هایی در قضایای هسته ای و فشار بر کشور با بیگانگان همکاری کرده و می کنند جای تردید نیست اما مشخصاً نمی توانیم مچ کسی را بگیریم. اجمالاً آن جریانی نیست که سر آشتی با ولایت داشته باشد، حاکمیت ولایت را نمی خواهند ولو به قیمت فشار به مردم آمدن و آسیب دیدن ولایت فقیه.

"حصر" تجلی رأفت نظام با سران داخلی فتنه بود

*: به روز 9دی هم بپردازیم. برخی می گویند دادگاه اصلی سران فتنه همان روز 9 دی بود و مردم با حضور خود خواستار محاکمه سران داخلی فتنه شدند و آنها را در حصر بردند. به نظر شما حصر آقایان موسوی و کروبی از همان 9 دی توسط مردم نبود؟ اگر بخواهیم سران داخلی فتنه را بدون تشکیل دادگاه و بررسی جرم های شان آزاد کنیم، آیا پشت کردن به رأی و نظر مردم نیست؟

آیت الله خاتمی: 9 دی را باید به عنوان تابلوی درخشان بصیرت مردم ببینیم. واقعاً در 9 دی، مردم ما بصیرتشان را به نمایش گذاشتند. مسئله حصر به نظر می رسد کمترین برخوردی بود که نظام با این آقایان داشت. شما که در جریان هستید مردم در تظاهراتشان چه می گفتند، چه شعارهایی می دادند.

شعارهای خیلی بالاتر از حصر بود. کمترین برخوردی که از رأفت نظام اسلامی با برخی از سران فتنه کرد، همین حصر خانگی بود که در خانه خود باشند و البته نتوانند آب به آسیای دشمنان این ملت بریزند، زیرا اگر آزاد بودند "دم به دم" مصاحبه می کردند و بیانیه های تند و تیز می دادند و ایجاد تشنج و اختلاف در جامعه می کردند. این حصر جلوی این آسیب را گرفته و تجلی رأفت نظام با این ها بود وگرنه خواسته مردم بیشتر بود.

*: از وقتی که به ما دادید، ممنون و متشکریم.

آیت الله خاتمی: خواهش می کنم. موفق باشید.

تسنیم

آوینی


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ویژه نامه ها
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی